Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 25.1


Herra47
 Share

Recommended Posts

Pallauttelluun 11,3km@5,19 perttiä. Nihkeetä on, paitti metsän siimeksessä luisto samoilla tehoilla 20s/km parempaa. Mutta kaikenkaikkiaan mukavaa mennä -15 ja aurinkopaistoi. Näillä keleillä ei aurinko tee muuta kuin hyvää, toista se on kesähelteellä.

Nonih....palauttelut 5:19 kilsavauhdilla, mikä on meikäläiselle lähes raastoa...peli on pelattu :)

Link to comment
Share on other sites

Oli muuttunut yön aikana kurkku hieman karheaksi, ja muutenkin oli hieman flunssainen olo, joten päätin hiihtää tänään normaalia kevyemmin. Tämä lienee jo lähellä sitä peekoota. Pari pientä tapahtumaa hiihtolenkillä, ja molemmat ihan positiivisia:

1) Näin kävelijän ladulla, mutta tämä oli mielestäni ihan ok. Perustelut ===> Pieni nassikka opetteli hiihtämään, ja toisella vanhemmista oli sukset, ja toinen käveli lapsen rinnalla. Kaiken lisäksi vanhemmat siirtyivät ladulta poies, vaikka olisin ihan hyvin voinut koukata vasemmalta.

2) Pitkässä ylämäessä edessäni oli naishiihtäjä, ja kipusin hieman nopeammin mäkeä ylös, ja hän kohteliaasti siirtyi ladulta luistelubaanalle. Ohittaessani hänet pysähdyin hänen kohdalleen, ja sanoin selvästi "kiitos". Naisen ilo kasvoilla oli näkemisen arvoinen :)

Pertsaa 9.1 km / 51:55 / 5:42 min/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy