Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Polar g3 ja liveseuranta


markkuja
 Share

Recommended Posts

Tervehdys.

Löytyykö täältä foorumista asiantuntijuutta otsikon mukaiseen asiaan? Eli maratoneilla, esim. Tukholma juoksijan mukana ollut siru mahdollisti liveseurannan netissä. Mahtaako siis Polar G3 "mollukalla" olla sama ominaisuus ja jos on niin miten sen saisi valjastettua käyttöön?

Epätietoinen

Ei ole mahdollista. Maratoneilla "live-seuranta" perustuu juoksun aikana ohitettaviin ajanottopisteisiin, joista tieto välittyy internetiin.

Helpoin tapa, miten toteutat oikean live-seurannan harjoituksissa, on se, että hommaat GPS-sirulla varustetun Nokia-puhelimen (S60-käyttöjärjestelmällä), asennat siihen Nokia Sports Tracker -ohjelman (ilmainen), säädät asetukset kohdalleen ja treenin alussa sallit "Live Sharing" -ominaisuuden. Tällöin puhelin on verkkoon yhteydessä koko lenkin ajan ja tuttujen (joilla on tunnukset ST-palveluun) on mahdollista seurata lenkkisi etenemistä livenä.

Miinuksena se, että lenkillä pitää kantaa puhelinta mukana ja se, että GPS-käyttö yhdistettynä pakettidatakäyttöön kuluttaa kännykän akun varsin vauhdikkaasti loppuun. Toimii kuitenkin vielä ~2-2,5h lenkeillä.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy