Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Matkaluistelu 5.-10.7.


jouni.makela
 Share

Recommended Posts

Rullaluisteluharrastajille tarkoitettu vuotuinen FinLine-matkaluistelutapahtuma järjestetään ensi kesänä jo 19. kerran. Perinne alkoi vuonna 1992 viikonloppuluistelulla Jyväskylästä Helsinkiin. Sittemmin FinLine-luistelusta on muodostunut noin viikon mittainen luistelutapahtuma, jonka reitti on joka vuosi uusi ja erilainen ja eri puolilla Suomea. Ensi kesänä luistelemme Keski-Suomen ja Hämeen maisemissa alkaen Lahdesta ja päätyen Tampereelle. Ajankohta on 5.7. - 10.7.2010.

Tässä perinteikkäässä tapahtumassa ei kilpailla kelloa vastaan, vaan nautitaan luistelusta ja maisemista sekä kerrytetään luistelukilometrejä. Mukana on monentasoisia luistelijoita, joita kaikkia yhdistää halu luistella omaa sopivaa vauhtia täysillä painamisen sijaan. 3 - 6 luisteluryhmää antavat mahdollisuuden valita luisteluvauhdin 15 - 25 km/h. Ryhmää voi vaihtaa vapaasti fiiliksen mukaan. Mukana etenevä huoltobussi antaa mahdollisuuden valita luistelupäivien määrän ja päivittäisen luisteluosuuden pituuden oman kunnon, mielialan ja sään mukaan.

Koska haluamme säilyttää FinLine-luistelussa kotoisan tunnelman ja löytää yhteiset majoitukset koko joukolle, on osallistujamäärä rajoitettu 30:een.

Minäkö mukaan?

FinLine on rullaluistelutapahtuma, johon myös SINÄ voit osallistua. Aiempaa kokemusta usean päivän luisteluretkistä ei tarvita. Mukaan päästäksesi riittää, että

· hallitset hyvin luistimesi

· sinulla on kokemusta noin 50 km:n luistelulenkistä; ts. pystyt luistelemaan päivässä 50 km:n matkan omaa vauhtiasi

· viihdyt hyvin lomaviikon muiden luistelijoiden kanssa

· olet Katukiitäjien jäsen / liityt Katukiitäjien jäseneksi

HUOM! FinLine on houkutellut mukaansa yhä enemmän myös ulkomaalaisia luistelijoita, joten tämä on myös ainutlaatuinen tilaisuus tutustua ja solmia kontakteja samanhenkisiin ulkomaalaisiin sekä treenata samalla kielitaitoa.

Reitti ja päiväohjelma

ma 5.7. Bussilla Helsingistä Lahteen ja

Lahti – Pertunmaa 82 km

ti 6.7. Pertunmaa - Korpilahti 87 km

ke 7.7. Korpilahti – Koskenpää 59 km

to 8.7. Koskenpää - Juupajoki 59 km

pe 9.7. Juupajoki - Tampere 68 km

la 10.7. Kaupunkiluistelu Tampereella ja

Bussilla Tampereelta Helsinkiin

yhteensä 355 km

Majoitukset ja ruokailut

Majoitukset, päivälliset ja aamiaiset tapahtuman järjestäjien varaamissa paikoissa. Pyrimme varaamaan mahdollisimman erityyppisiä ja edullisia majoituspaikkoja luistelureittien varrelta. Ts. jonakin yönä majoitumme hotelliin, kun taas jonakin yönä majoitumme lomamökkeihin tms. Esim. toissa kesänä yhtenä majoituspaikkanamme oli viehättävä Ouran loma (http://www.ouranloma.fi/majoitus.php).

Luistelun aikana luistelijat saavat huoltobussista juomaa ja pientä välipalaa (suolakurkkua, banaania, keksejä), mutta muusta luistelun aikana tapahtuvasta ruokailusta luistelijat huolehtivat itse.

Paljonko tämä lysti maksaa? Ja mitä maksu pitää sisällään?

Osallistumismaksu on noin 150 euroa + Katukiitäjien jäsenmaksu 25 euroa. Osallistumismaksu sisältää huoltobussin palvelut, teknisen luistelupaidan, matkatavaroittesi kuljetuksen luistelun aikana sekä kuljetuksen Helsinki – Lahti ja Tampere - Helsinki. Näiden maksujen lisäksi tulevat päivällis- ja majoituskustannukset (40 - 60 e/vrk) sekä luistelun aikana ostamasi lounas- tai välipalakustannukset.

FinLine-tapahtumalla ei tavoitella voittoa, joten mukaan lähtevät saavat rahalle täyden vastineen. Mikäli ennakoitu osallistumismaksu osoittautuu liian suureksi syntyviin kustannuksiin nähden, ylijäämä käytetään tapahtuman aikana osallistujien hyväksi.

Ilmoittautuminen

Jotta FinLine 2010 voidaan toteuttaa, teethän ilmoittautumisesi ASAP, kuitenkin viimeistään 15.5.2008: http://www.katukiitajat.fi/tiedotus/finline/ilmo.htm

Mukaan pääse ilmoittautumisjärjestyksessä, eli jos 30 saadaan täyteen ennen 15.5., päättyy ilmoittautumisaika tämän jälkeen. Sitovan ilmoittautumisen edellytyksenä on jäsenmaksun (25 €) ja osallistumismaksun (150 €) maksu Katukiitäjien tilille 218518-32949.

Lisätietoja

Jos tämän tiedotteen lukemisenkin jälkeen vielä epäröit ilmoittautumistasi, niin tartu rohkeasti puhelimeen tai lähetä sähköpostia ja kysele kokemuksia ja näkemyksiä alla olevilta FinLine 2010 työryhmän jäseniltä. Annamme mielellämme lisätietoja.

Katukiitäjät ry:n sähköposti: info@katukiitajat.fi

Bosse Sjöblom, 050 350 9742, bosse.sjoblom@fi.cisv.org

Ilpo Häyrynen, 040 728 0873, ilpo.hayrynen@kolumbus.fi

Juha Juice Leskinen, 050 501 3735, juha.m.leskinen@welho.com

Merja Lumme, 050 5577 737, merjalumme@hotmail.com

Pirjo Pajarinen, 050 303 9758, pirjo.pajarinen@netsonic.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy