Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pääsiäishölkkä 14.4.2006 Myyrmäessä


Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Juoksin viime vuonna kärsimys osuuden 33km. Reitti oli kyllä muistaakseni kaikkea muuta kuin tasainen, mutta tapahtumana yksi viime vuoden parhaita mihin osallistuin, fiiliksiin vaikutti varmaan myös pilvettömältä taivaalta paistanut kevät aurinko.

Kilometrejä niin vähän tälle vuodelle takana, etten kehtaa lähteä rämpimään, mutta muille suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

Meikällä oli alustavasti suunnitelmissa lähteä juokseen 33km, mutta olen alkanut empiä, koska pelkona on se että kisa-tapahtuman ollessa kyseessä vauhti karkaa käsistä ja sitten treenin tarkoitus ei enään palvele kevään tavoitetta. Mutta päätös hautuu ja voi olla et pe ollaan viivalla...varmuudeksi jos käy heittääs ke/to kunnon vetotreenin niin menot halut ei oo nii kovat :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Perjantaina olisi tarjolla hölkkäkisa Vantaalla, matkat 33 ja 12 kilometriä. Lyhyempi matka kiinnostaa, onko jollakin kokemuksia reitistä?

Lähtisikö joku mahdollisesti seuraksi juoksemaan hieman vajaata 4 minuutin kilsavauhtia?

http://www.sporttiveteraanit.fi/sivut/H2006JUILM.htm

On tullut Pääsiäishölkässä käytyä muutamana vuonna juoksemassa 12 km Kiusaus. Reitti on ihan ok, mutta kilometrimerkinnät vähän sinnepäin ja parissa mutkassa on eksymismahdollisuus eli reitin merkinnässä toivomisen varaa. Lisäksi ajanotossa on parina vuonna ollut jotakin häikkää.

Tarkoitus oli aloittaa kausi siellä tähtäimessä 3:55 min/km -vauhti, mutta tämän päivän lenkillä paukahti pohje kipeäksi :itku . Muutenkin kevään vauhtitreenit ovat olleet takkuamista, joten epävarmuus kalvaa osallistumisen suhteen...

Link to comment
Share on other sites

Piti viime vuonna juosta edellispäivän 6*2km vetojen jälkeen toi pitkänä lenkkinä. Alku matka meni jäätiköllä verraillen, mutta sitten vaihtelevassa maastossa vauhti pääsi välillä nousemaan kuten yleensä käy. Kilometritolpat olivat tosiaan miten sattuu ja tulomatkalla tiennäyttäjä pyöräilijäkin veteli yhden mutkan about 200m pitkäksi.Kannattaa tosiaan ilmoittautua etukäteen sillä arvonnassa voi voittaa vaikka täytekakun.

Link to comment
Share on other sites

Jep, lähdetään ihmeessä tuosta 3.45 vauhdista liikkeelle. Tällä kertaa mä jätän raaston vähemmälle, kun on niin kova treenirupeama päällä. Eihän mulla olisi tuosta vauhdista muutenkaan juuri varaa kiristää, mutta yritän roikkua mukana parhaani mukaan.

Sen kun taas näkis, että Jamppa vaan roikkuu, eikä raasta ;) Povaavat rehellistä räntäsadetta perjantaiksi, että sikäli mikäli. Voi tulla oikein kunnon kevätkokemus :innostunut

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy