Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 23.1


Pete L
 Share

Recommended Posts

1 tunti kuntosali

30 min kuntopyörä

-24 pakkasta

Tuo on jo HC sali, mutta hyvin kun pukeutuu niin tarkenee. Viimeksi kun kävin salilla niin siellä oli + asteita :grin:

Itte hiihtelin peltoladulla 15km@5.37, Eka 8km@6.05.

Alkuun mietin että tästä ei tuu mitään kun luisto oli tosi huonoa ja väsy paino, mutta 7-8km jälkeen alko luistaa ainakin henkisellä puolella ;=) Ja loppu olikin sitten mukavaa. Keli ei voisi enää parantua -16, tyyntä ja täysi auringonpaiste

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Hiihtelyä 8.4km/57min kaupista Niihamaan ja takasin...

Meno oli loistavan luistavaa ja ainoa ongelma oli se, että kun hengitysröörit oli peitettynä fleeceisellä kaulahuivilla niin lämmin ja kostea ilma pukkasi tulemaan silmille, jonka myötä ripsiin alkoi muodostua pienen pieniä jääpallosia jotka sitten välillä kasvoi ja välillä niistä tuli nestetippoja sulamisen myötä... Sai sitten silmiä sulatella välillä, mutta parempi, että keuhkot säilyy ehjänä...:thumbsup: Oiskohan hiihtolasit paikallaan...?

Link to comment
Share on other sites

Yllättävän paljon oli vielä neljän pintaan ladulla väkeä. Siis hiihtäjiä....en nähnyt yhtään laduilla kävelijää.

Vikalla kilsalla yks vanhempi ukko lyöttäytyi perään, kun hiihdin pertsaa. Tasasilla mentiin tasatahtiin...ja ylämäessä aina kiskasin ukkeliin vähän hajurakoa. Kuului vaan pieni läähätys perässä...mutta alamäessä sitten ukko taas oli kannassa. Hänellä oli hieman parempi luisto suksissa. Vilkaisin ihan piruuttani taakseni, niin ukko pisteli luistelutyylillä eron kiinni, ja alkoi sitten hiihtämään pertsaa kun tuli noin parin metrin päähän meikäläisestä. Tajusin, että ukkohan alkoi kisaamaan ladulla.

Ja sitten kun itselleni tuli vika ylämäki hiihtolenkillä, niin ajattelin ottaa ukolta luulot pois, ja tikkasin ylämäen lähes juoksuaskelin (tosin sukset jalassa), ja kuulin kun ukko alkoi yskimään takana...heh. Tais käydä keuhkoihin...tosin ei mullakaan enää hengitys ollut kovin normaalia...mutta rakoa tuli mukavasti. Ei siis päässyt patu peesiin vikassa alamäessä, ja siirryin sen jälkeen pois pääladulta, ja ukko jatkoi samaa tiukkaa hiihtoaan eteenpäin.

Pertsaa 9.1 km / 49:10 / 5:24 min/km

Link to comment
Share on other sites

VK 13,5 km matolla. Eli VR 3 km @ 6:00/km + 6 X 1km/2 min. kävelypalautuksella + VR 3 km @ 6:00/km. Ave 158, max 184. Tonnit 13,5 km/h-14 km/h (4:27-4:17/km) siten, että aina vauhti lisääntyi 0,1 km/h joka tonnilla. Tuntui kevyeltä, kuten pitikin. Matolla hyvä tehdä täsmätreenejä. Ensi viikolla joko aloitan kovemmalta tasolta tai sitten lisään toistokertoja. Tästä voi nostella tehoja vielä runsaasti kohti kevättä. Hyvä aerobinen treeni joka tapauksessa perustamppaamisen mausteeksi. Huomenna pitkis, matolla tai ulkona, saas nähdä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy