Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 18.1.2010


 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Perinteistä hiihtelemässä tunnin ja vartin. Läheistä kuntorataa oli tarkoitus pari kierrosta vetää, mutta kun kahden jälkeen tuntui se nverran pahalta niin päätin kostaa ja hiihtää kolmannenkin.:character00115: Tekniikka ei ilm ole ihan kohillaan kun sykkeet hakkaat aikas korkealla, mutta yllättävän maukasta siltikin. Hyvä olo tuli!

Link to comment
Share on other sites

Hiihdin vapaalla 24km. En kyllä pysty kilpaladuilla kiskomaan pk:ta, kun haluan pitää jonkinlaisen rytmin päällä ja on kuitenkin reiluja nousujakin, eikä luisto ole kovin hyvä, kun baanoja ei ole ajettu viime aikoina. No ei se minua henk.koht haittaa, vaikka on 15x ja jopa 16x sykkeitä. En ole lääkärismies. Aikaa meni tällä kertaa 1.27. Niin hiljaa yritin hiihtää kuin pääsin, mutta ei se ole oikein tosiaan pk-sykkeillä mahdollista. Joku toinen laji ja joku toinen maasto sitten pk-kikkailuun. :026:

Link to comment
Share on other sites

Juosten kotikonttuurilta Suunnolle kelloa huoltoon viemään ja takaisin. Matkaa kummallakin sivulla 12-12,5 km ja aikaa noin 1.07 ja 1.08 eli tyyliin 25km kahteen tuntiin ja varttiin. Paluupuolisko arviolta kun tosiaan jätin vermeet huoltoon. Sykkeet varmaan mennessä pk ja palatessa enemmän vk, arvaan.

Aurinko lämmitti mieltä mutta tuuli kylmersi kroppaa. Reidet tulivat varsin kipeiksi, eka pitkä lenkki kuukausiin. Kevyen liikenteen väylät hyvässä kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

Iltapäivällä tuli etsittyä uutta juoksureittiä, ja käytännössä eksyin pari kertaa - tuli ihan U-M:n seikkailut mieleen. Sitten kuitenkin kaivoin itseni takaisin Pasilaan, josta pääsi jo ihmisten ilmoille. Vauhti on kyllä arvio, mutta Pirkkolassa kierrellessäni vauhti oli suunnilleen tuo.

ap: kiihtyvä 10km (4.42/km, 5.00/km -> 4.00/km)

ip: tv-kevyt 19km (4.54/km)

Yht. 29km

Link to comment
Share on other sites

PK 6,4 km @ 5:48/km, ave 156. Matolla. Piti juosta enemmän, mutta syke nousi liikaa. Kroppa kertoi kai, että sillä on väsy. On tullut juotua jenkkikaljaa enemmän kuin vettä, vaikka jenkkikalja maistuukin vedeltä. Seuraava lenkki aikaisintaan ke kotosalla, huomenna matkustusta koko rahan edestä. Illalla Nashville-Toronto -matsia katsomaan. Jepjep.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy