Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hampurin Marathon 2006


Recommended Posts

Ilmoittauduin 2004 marraskuussa Hampurin 20. V juhlamaralle. Ilmoittauduin normaalien kuvioiden mukaisesti netissä ja ilmoittelin luottokortin numerot jne. Kaikki muu toimi hienosti, paitsi luottokorttiani ei ikinä veloitettu :viheltely

Hotelliksi kannattaa valita Radisson sas, joka on aivan lähtö ja maalialueen vieressä.

Tapahtumana Hampuri maraton SuperHYVÄ, puoli miljoonaa katsojaa jne...

Link to comment
Share on other sites

Ensin kiitosta tiedoista!!!

Tosta luotto hommasta...Onkohan tuo maksu mahd. suorittaa

muulla pankkipalvelulla?Satuin nimittäin jo poistamaan tuon luotto-

kortin käytöstäni kun nuo ulkomaan komennukset vähenivät.

Saanhan tuohon tietenkin viim. maanantaina vastauksen pankista mut ku on nii kova kiire...

Elikkäs käykö muu kuin luottokortti?

8)

Link to comment
Share on other sites

En tiedä oletteko huomanneet mutta minun mielestäni kyseisen maratonin säännöissä lukee, että vain alle 3.15 muutaman viime vuoden aikana juosseet pääsevät varmasti juoksemaan. Joten, jos 3.15 alistus on onnistunut niin sitten eikun hotelleja varaamaan, muuten kannattanee odottaa siihen saakka, että varmistus osallistumisoikeudesta tulee.

Näyttää siltä, että osallistujien määrää yritetään saada pienemmäksi, sillä osallistujien maksimimääräksi samoissa säännöissä on ilmoitettu 18.000 juoksijaa. Muistaakseni esimerkiksi 2003 maaliin tulijoita oli yli 20.000.

Link to comment
Share on other sites

Perässä tullaan kunhan saadaan tuo luottokortti

ja yks kaveri("matkanjohtaja") etelän reissulta takaisin Suomeen.

Meitä on näillä näkymin neljä lähdössä täältä Uudenkaupungin

suunnalta.Ilmoittaudutaan sitten porukalla.

Ja treeni Hampuriin alkaa viikon päästä.Sitten on tuo vakioksi

muodostunut kolmen viikon huili vuotta kohti ohi.

:kädet

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hampurissa järjestetään maraton viikonloppuisin myös juoksuaiheiset messut. Messukeskus sijaitsee aivan lähtö/ maalialueen tuntumassa, joten tässäkin suhteessa ketjun alussa mainittu hotelli toimii. Tavaraa oli paljon näytillä/myynnissä ja kaiken näköistä pientä mukaan tarttuikin, mutta mitään mullistavia tarjouksia ei ihan joka kojusta löydy.

Maraton reitti on nopea. Vaikka porukkaa on ``ihan simona`´, niin ruuhka ei kuitenkaan ainakaan mun vauhtiluokassa haitannut juoksua. Juomapaikoilla ei ollut kuin pelkkää VETTÄ tai sitten mulla oli linssit niin sumussa etten urheilujuoma pisteitä löytänyt. Banaania oli sen sijaan tarjolla melkein joka mutkassa.

Maalissa tarjolla alkoholitonta saksalaista, hedelmiä, Gatoradea, leipää, suklaata jne. Paidan joutui ostamaan messukeskuksesta ellei ollut etukäteen maksanut ilmoittautumisen yhteydessä. Postissa on tullut jälkikäteen mm. DVD levy tapahtumasta.

Tapahtumasta jäi tosiaan niin hyvä maku, että tulen varmasti joskus vielä ko. tapahtumaan osallistumaan. Lisäksi hampuriin pääsee lentämällä noin 150€:llä reilun tunnin lennolla + kyseessä saksan toiseksi suurin kaupunki (vai oliko kolmas), joten nähtävää riittää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Katselin tuossa Hampurin maran nettisivuja ja huomasin, että kaikille 30.11. mennessä ilmoittautuneille on varma pääsy kisaan, joten myös minä olen 23.04.2006 klo 9.00 lähtöviivalla (sillä varauksella, että terveenä pysytään). :heilutus

Ja hotelli ja lennotkin on jo varattu ja maksettukin, joten enää ei tarvitsisi kuin treenata itsensä siihen kuntoon, että tulosta tulee...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Enää vajaa kuukausi aikaa starttiin ja muutamasta asiasta haluaisin lisäinformaatiota eli voisiko joku Hampurin maran juossut esim. Pegasus vähän neuvoa tietämätöntä?

1)Onko reitillä mitään kohtaa, joka ennakolta kannattaisi huomioida (mäkiä ym.) (vrt. Västerbron silta Tukholma maralla)?

2)Kuinka aikaisin lähtöalueelle kannattaisi viimeistään tulla, jotta varmasti pääsee omaan lähtöryhmään?

3)Miten huolto pelaa? Lueskelin tuossa, babelfishilla käännettynä, maratonin nettisivujen ohjeistusta ja siinä mielestäni kerrottiin, että jotain Ultra Buffer energiapakkauksia olisi saatavilla vain 10, 20 ja 30 kilometrin kohdalla mutta muuten olisi tarjolla vain banaania ja vettä, pitäneekö paikkansa eli onko energiajuomia tarjolla maran aikana vai ei?

4)Ja sitten rookie-tason kysymys: Ilmoittautumisesta minulle on jäänyt vähän epäselväksi tämä vuokra-chipin kanssa toimiminen eli pitääkö chipille tehdä vielä vuokraamisen jälkeen jotain vai onko se lähtövalmis saman tien? Käsittääkseni chip pitää vuokrata ennen ilmoittautumista vai kuinka?

5)Onko lähdön jälkeen pahakin ruuhka, kannattaako esimerkiksi ensimmäiset huoltopisteet suosiolla jättää käyttämättä ja kantaa vaikka omaa juomapulloa huollon sijaan?

6)Ja lopuksi onko kannustus tosiaan INSANE niin kuin joku jenkki yhdellä maratonien arvostelusivulla väitti?

Onko vielä jotain muuta mitä pitäisi Hampuria varten ottaa huomioon?

Kiitän neuvoista jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy