Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suosikkitankkausruokasi -?


morfoosi
 Share

Recommended Posts

Ihan tällainen yleinen gallup ajankuluksi. Mikä mahtaa olla sun suosikkitankkausruoka - en nyt tarkoita mitään palautusjuomia vaan kunnon ruokapöperöä, jonka äärelle palaat joka kerta kun tarvitaan voimia.

Allekirjoittaneella on spagetti ja jauhelihakastike, jota voi vetää kevyellä juustoraasteella ja ketsupilla ihan rajattomia määriä. Se on lukemattomia kertoja ollut treenipäiväkirjassa päivän pelastaja ja aivan ylivertainen mihinkään muuhun syömääni ruokaan energianpalauttajana sekä fiiliksen nostamisessa.

Kommentoippa ihan huviksesi.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Viimesin ja onnistunein tankkaus oli finlandiaan 09. söin ihan normaalisti, mutta pari leipää ruualla enemmän ja juomat mehuja. Suosittelen

Luulenpa tosiaan oman kokemuksen perusteella, että sellainen puolen kilon hiilariahtaminen vuorokaudessa jää tästä lähin ammattilaismaratoonareille. Meikäläinen harrastelija pärjää varmasti tuolla ohjeella. Viimeksikin harjoitusohjelman pitkät lenkit meni ihan muvasti tavallisilla syömisillä, mutta maraton sitten tankkauksen jälkeen ihan pieleen.

Link to comment
Share on other sites

Makaronimössö, eli jauhelihaa ja makaronia. Siihen paaalljoon ketsuppia, niin avot!

makaroni-jauhelihamäiske on parasta. Tänään just vedin satsin sitä ja taidan vielä kohta vetää toisen ku tuli tehtyä kunnolla :ruokaa:

Tankkaus ennen maraa on muuten ihan parasta. Saa särpiä kunnolla pastaa ja pizzaa sun muuta.. saa vaan olla melkein varuillaan ettei mee ylitankkaukseksi... viime maratonilla oli aika lähellä nimittäin...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy