Jump to content
Juoksufoorumi.fi

8.4.


Pampa
 Share

Recommended Posts

Tämän piti olla kevyt lenkki, jossa sykkeet pysyttelis lähempänä 140 kuin 150, mutta jo puolessa välissä huomasin, että ei onnaa, ja en viittinyt kävelyksikään pistää. Hiipimällä silti tultiin. Ongelmana on jalkapohjien puutuminen juoksussa, joka johtunee jumittuneista nilkoista, ja veri ei pääse kunnolla kiertämään. Huimaus myös edelleen ongelma juostessa.

10 km / 1:03:57 / 6:24 / avg. 151

Sykkeet edelleen pilvissä. Huomenna vedän vaikka kävellen, että pysyttelee 130 tuntumassa... :seinä

Link to comment
Share on other sites

Huimaus myös edelleen ongelma juostessa.

Oletko käynyt lääkärissä tuon takia, kuulostaa aika pelottavalta.

Aamupäivällä seuran sisäinen takaa-ajo testihiihto: pertsalla 5km, puolen tunnin tauko ja vaparia 5km. Tuntemuksiin nähden kulki ihan hyvin, varsinkin luistelusukset tosin oli aika kehnot kun en niitä jaksanut ihan kisakuntoon laittaa. Kisakausi on nyt paketissa ja ajatuksia voi alkaa jo suunnata kohti kesää ja juoksukautta.

Iltapäivätreeninä olis vielä raskaan suojalumen pudottamista isolta tasakatolta hiihtoseuran talkoissa. Pari kolme tuntia kun kolalla työntelee niin kylläpähän tuntee jotakin tehneensä.

Link to comment
Share on other sites

Piti mennä Saloon juoksemaan puolikas vauhdikkaasti. Mutta aamulla laiskotti ja päätinkin juosta lenkin kotimaisemissa ilman kilpailuhuumoria.

22,0 km - 2:19:00 - 6:19/km - avg 143 - max 157.

Kivasti se meni mutta vauhtia olisi voinut tuolla sykkeellä olla hiukan enemmänkin. Mutta kun ei ollut, niin vika kai tossujen päällä.

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä ihanassa pilvisäässä, hapekkaassa sellaisessa mukavahko 8.6km lenkki.

Illalla lähdetään Tukholman risteilylle, eli tulipahan tehtyä treeni ennen sitä, huomenna sitten lepo ja maanantaina taas lenkkipolulle.

Kaikille oikein ihanaa viikonloppua :kädet

*odottelee innokkaana pääsyä lihapatojen ääreen*

Link to comment
Share on other sites

Kävin sitten lenkillä polvivaivasta huolimatta :viheltely Tai tein siis parit vedot, 1 km:n loivassa ylämäessä edestakaisin.

Ensimmäinen 2 km 11,20 (5,60 min/km)

Toinen 2 km 10,35 (5,18 min/km)

Toisella kierroksella tein testin ja otin koiran mukaan. Tunne oli molemmissa vedoissa "keskiraskaan ja raskaan välissä", sykkeistä ei valitettavasti tietoa kun mittari on sökönä. Tästä viisastuneena voimme todeta, että koiruus paransi aikaani melkein minuutin :gromit 1st.gif

Verryttelyt ennen juoksua n. 10 min, jalka pakaraan -juoksua, hiippailua jne. Jäähdyttely n. puoli tuntia koirien kanssa kävelemällä. Ja nyt :venyttely

Link to comment
Share on other sites

Pitkä lenkki 30 km, 6:06/km, syke 142. Parin tunnin kohdalla 20 minuutin jakso vähän reilun 5 minuutin kilometrivauhtia, muuten rauhallisesti. Juoksu kulki melko mukavasti, mutta yhtäkkiä viimeiset 2 kilometriä tuntuivat tosi raskailta. Taisivat energiat päästä loppumaan, vaikka urheilujuomaa tuli juotua puolen tunnin välein koko matkan ajan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy