Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.4


jiivee
 Share

Recommended Posts

Juosten töihin 8,3km/50' avg163 max170

Aamujuoksu (lähtö n7.30) on kyllä kauheata. Tämä oli nyt toinen kerta kun kokeilin töihin juoksua. Syke 15-20 pykälää normaali korkeammalla ja puoli tuntua menee ennen kuin juoksu alkaa tuntua jollain lailla normaalilta. Saa nähdä viitsinkö enää kokeilla, tai ehkä tähän tottuu..? Sykkeen tarkkailun voi kyllä unohtaa ja seurata vain km-vauhtia.

Link to comment
Share on other sites

Jahas. Polarini yrittää nähtävästi saada minulle takaisin menettettyä nuoruutta. Tilttasi puolen tunnin päästä. Sen jälkeen ilmestyi päivämääräksi 24.03.05. Olis nyt mennyt heti kerralla 10 vuotta taaksepäin, ei 1 vuosi meikäläisessä näy missään.

No niin, siitä lenkistäkin jotain. 15 km, n 1h30min avg 145.

Ei se ihme, että hitaammilla lenkeillä on lonkka kipeä kun perse painuu pitkälle taka ja selkä notkolle. Pitäis vissiin pikkuhiljaa alkaa opetella tuota juoksua kunnolla. Tai sitten yrittää lisää vahvistaa noita jotain outoja möhkyröitä tuolla vyötäröllä, joita lihaksiksi kutsutaan.

Lumi on sulannut pyöräteillä ja muuten elo on ihanaa.

Link to comment
Share on other sites

Rauhallista perinteisen hiihtoa 10 km sisältäen pari lyhyttä vähän terävempää spurttia. Huomenna ois seuran sisäinen testihiihto "takaa-ajo tyyliin" P5km+V5km ja yritin herätellä kisavauhtia mutta kadoksissa tuntuu jo olevan. Liian pitkä kausi, liian monta kisaa ja liian monta kymmentä tuntia suksien voitelua takana, liian keväinen ilma ja mieli :smiley

Link to comment
Share on other sites

Piti juosta 10km peruslenkki, mutta kyllä on jalat väsyneet. Juoksumatolla 4,5km 6:30min-km + kuntopyörä 10min. Huomenna pitäisi juosta pitkä lenkki, mutta taidan sovinnolla jättää väliin ja juosta myöhemmin hieman ohjelmaa muuttamalla.

Sunnuntaina ollaan sitten Teneriffalla ja lämpöä on luvattu 24C ;o) Taidan pistellä kilometrejä stten siellä... :heilutus tai sitten vain nautin lomasta 8)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy