Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Urheilukanavalla triathlonia


nano
 Share

Recommended Posts

Totisesti!

Tänään näytetään ensin alkuillasta Triathlonisteja sekä VO2 Joroisilta ja sitten loppuillasta vaimonkarkottimena/-nukuttajana Triathlon Barcelona, joka EI ole sama kuin Challenge Barcelona; katalaanit vain näkyvät tykkäävän järjestää massatriathlontapahtumia parin viikon välein :conf:

Link to comment
Share on other sites

Tuli juuri katsottua urheilukanavalta vo2- happea elämään..triathlonin puolimatkojen sm-kisat. Odotukset olivat "kovat", koska mielenkiinnolla odotin näkeväni koostetta kisasta ja vo2 kisaajien koettelemuksesta..hmm..omasta mielestä ohjelma oli ihan syvältä jostain. Jos tykkää katsoa julkkisen kommenetteja ja pätkiä sieltä täältä ehkä piti ohjelmasta. Ohjelma oli todella sekavasti kuvattu..hyvä että henkilöt edes pysyivät kuvaruudun sisällä :)..ainakin ääni kuului...haastattelua..haastattelua..lisää hastattelua..ei ainakaan saanut minusta yhtään käsitystä koko triathlon touhusta/kisan kulusta.

Ajattelin katsoa ohjelman, koska olisi tarkoitus ensi vuonna kokeilla pikamatkaa..eipä enää tarvitse katsoa tuota ohjelmaa..parempi että käy vaan sen ajan juoksemassa ja uimassa :)

Link to comment
Share on other sites

Joo olen huomannut saman jaksoja seuratessa. VO2-ohjelman tekijät voisivat perehtyä tuohon ohjelman tekniseen toteutukseen. Kaikki jaksot on amatöörimäisesti kuvattu ja leikattu, zoomaillaan ja käytetään efektejä kun jossain skeittileffoissa... Harmi että hyvä ohjelmaidea kärsii kun tekijät on näitä tee se itse-miehiä..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy