Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.4


karppa
 Share

Recommended Posts

Minäkin olen flunssassa, tai ainakin jotain siihen suuntaan: Koko ajan on olo että kohta nousee kuume, ja on vetämätön fiilis, mutta mitään ei tapahdu: Puhkeaisi nyt jos kerran on tullakseen, prkl. Hirveä treenihimo!

Taitaa olla liikeellä tuota. Olo on surkean vetämätön ollut jo pari päivää, mutta esim. kuume ei nouse. Olis melkein mukavampi olla kunnolla sairaana, kun tällaisessa horteessa.

Link to comment
Share on other sites

Flunssan oireita täälläkin mutta toistaiseksi minä - flunssa: 1 - 0.

Palauttava PK 10 km ( 5,08 / 142 ).

Huomenna laivalle eli välipäivä. Tuskinpa Amorellalla juoksumattoa on??

Lauantai menee kertausharjoituksessa 16.00 saakka, mutta sen jälkeen sauna lämpenemää, olut kylmenemään ja lyhyelle saunalenkille.

Hyvää VKL kaikille jo etukäteen em. syistä.

Oli muuten piiiitkästä aikaa hyvä ilma. Lämpöä + 5, pientä tuulta, ei satanut ketään taivaalta ja sininen taivas vilahteli pilvien lomassa. Ehkä siksi tuli juoksuunkin keveyttä ja lentoa. :kädet

Link to comment
Share on other sites

PK 1:06 - 10,8 km (6:08/km) - avg 146, max 160

Tarkoituksena oli juosta juuri noilla kynnyssykkeillä, mutta meno muuttui parin mäen jälkeen todella väsyneeksi - syke pysyi korkealla, mutta vauhti hieman hiipui. Varmaan univelkaa ja/tai puhdasta treeniväsymystä. :uninen No, kohta saa keventää...

Link to comment
Share on other sites

Rauhallista luisteluhiihtoa 30 km. Kyllä oli latumestari kunnostanut taas upeaan kuntoon luistelubaanan ja latuset Huhtasuolla. Kelpasi hiihdellä vaikka loppumatkasta alkoikin imuttamaan varsinkin aurinkoisissa kohdissa.

Vai on Huhtasuolla vielä ladut hyvässä kunnossa. Mitenkäs Halssilan puolella, oletko käynyt siellä hiihtelemässä?

Link to comment
Share on other sites

Onpa ollut taas päivä. Heräsin klo 13.30 ja olo oli kuin olisi örkki noussut luolastaan.

Hyötyliikuntaa eli leivoin 8 peltiä pizzaa. Ruoka ei oikein maistu vieläkään, mutta jos huomenna alkaisi taas sapuska menemään kurkusta alas.

Illalla sitten painuin kuntosalille. Siellä taistelin nuorten miesten kanssa vehkeistä ja koko homma jäi tynkäharjoitukseksi. Alakroppaa sain tehtyä ja selkää, mutta yläosa jäi käymättä läpi. Ei yksinkertaisesti riittänyt hermot tunkea sinne testosteroniuhon väliin keski-ikäisenä rouvashenkilönä. Jätin homman siihen ja tulin kotiin ja meinaan saada nyt vuorokausirytmin taas kohdalleen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy