Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jouluaatto 2009 (to 24.12.)


Iacobus
 Share

Recommended Posts

Aaton perinteinen "Rekiretki" 24.18 km heitettynä . Paloheinässä jouduin rämpimään ajoittain liki puoleen sääreen ulottuneessa hangessa mutta Jouluhenkisesti etenin senkin manailematta:)..Paloheinän majan kohdilla näytti olevan jo huoltopöytä pystyssä Paloheinän aattomaraa varten..joka valitettavasti jäi nyt väliin!..Pirkkolan kalapuikkorundia kiersi ilokseni monia lenkkeilijöitä.Kotikulmille palaillessani iski todella kova tuuli tuossa Haagan /Rhodopuiston suorilla.Lopuksi pieni sakkokiekka tuossa vakioreitillä jotta tuo 24km tuli kokoon. Oikein rauhallista Joulua kaikille Seppolaisille ja Sepottarille sekä liikunnallista ja vammatonta uutta juoksuvuotta 2010!

Link to comment
Share on other sites

Pertsaa siis aattona. Mikäs sen hauskempaa kuin lähteä ladulle keuhkoja tuulettamaan. Keli oli hiukan tuulinen, mutta kylmä ei tullut missään vaiheessa. Aika paljon oli hiihtäjiä Simonkylän laduilla, mutta vaikka keli oli liukas, niin ei tuo latu sentään täydellinen ollut.

Ongelmana oli kaikenlaiset oksat sun muut hilpetöörit paikoin ladulla, mikä jarrutteli menoa. Ei kannata uusia suksia tuonne viedä, jos haluaa säilyttää suksen pohjat edes kohtuullisesssa kunnossa. Latu oli jäinen paikoitellen, ja Simonkylän koulun kohdalla alamäessa olikin hieman taiteilua, että ylipäätään pysyi pystyssä. Jäinen pinta ja pieni hyppyri toivat lisähaastetta laskuun. No pystyssä pysyttiin :)

Kunhan uusi lumi tulee, ja ei niin tuulinen keli, niin latupohjakin alkaa muistuttaa jo lähes asiallista. Tänään oli ehdottomasti luistelukeli.

Kotiin tullessa näin muuten joulupukinkin, joten Joulu on saanut arvoinsensa alun :)

Hiihto 12.9 km / 1:12:55 / 5:39 min/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy