Jump to content
Juoksufoorumi.fi

UTMB 2010 (166km, +9400m)


maitohappo
 Share

Recommended Posts

UTMB:n (ja CCC:n, TDS:n ja PTL:n) ennakkoilmoittautuminen alkoi tänään:

http://www.ultratrailmb.com/accueil.php

Ennakkoilmoittautuminen jatkuu tammikuun 13. päivään asti, jonka jälkeen osallistujat arvotaan mikäli kisoihin on ilmoittautunut maksimimääriä enemmän halukkaita.

Kisat juostaan ensi elokuussa 24.-29.8.2010 välisenä aikana. Itse laitoin ilmoittautumisen vetämään UTMB-kisaan...

Link to comment
Share on other sites

Eilen (29.12.) UTMB-kilpailuun oli ennakkoon ilmoittautunut jo kiintiön verran, eli arvontaan menee lopullinen osallistuminen. Arvonta tehdään ennakkoilmoittautumisen päätyttyä eli 13.1. jälkeen. CCC ja PTL -kilpailuihin oli ennakkoilmoittautunut 2/3 kiintiöstä. Seurataan tilannetta ja jännitetään miten arvonnassa käy...

Link to comment
Share on other sites

Onko kaikki arvonnassa samalla viivalla, vai pääseekö jokin eliittiporukka suoraan kisaan?

Luullakseni edellisen vuoden 50 (tai oliko se 100) parasta voi ilmoittautua suoraan kisaan eli heidän osallistumisensa ei ole kiinni arvonnasta. Lisäksi edellisenä vuonna arvonnassa karsiutuneet ovat etusijalla, eli eivät ilmeisesti myöskään osallistu arvontaan. Jos itseäni ei siis arvontaonni suosi vuoden 2010 kisaa ajatellen, pitäisi osallistuminen vuonna 2011 onnistua ilman arvontaa.

Ennakkoon voi ilmoittautua vain jos on saanut kasaan vuosien 2007, 2008, ja 2009 aikana tarvittavat pisteet. UTMB-kisaan vaaditaan vähintään 4 pistettä kahdesta kisasta (eivät siis hyväksy neljän 1 pisteen kisan suorittamista).

Jotain keskustelua on myös käyty siitä, että osallistujamääriä olisi varattu maittain, esim että Ranskalaisia saisi olla mukana maks. 70%. Tästä säännöstä ei ole tosin löytänyt mitään virallista mainintaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 7 months later...

UTMB 2010 juostaan ensi viikonvaihteessa. Mukana on kolme suomalaista CCC-kilpailussa ja TDS-kilpailuun osallistuu myös kolme suomalaista, mutta UTMB:ssä ei tänä vuonna ainakaan virallisen lähtölistan mukaan ole lainkaan suomalaisedustusta. Ruotsalaisia on mukana UTMB-kisassa kahdeksan, CCC:ssä kolme ja TDS:ssä viisi.

Tämä kilpailu kiinnostaisi kovasti, mutta näyttää ensi vuoden kalenteri täyttyvän sellaista vauhtia, ettei taida mahtua ensi vuoden ohjelmaankaan.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

1 JORNET kilian SE H - ES ES Registered

2028 ROES Geoff SE H - US US Registered

Western States uusinta tulossa. Mr. Jornet sanoi haastattelussa WS:n jälkeen, että oli vähän liian tasaista ja ilma liian kuuma hänelle. Nyt pitäisi olla nousukulmat kohdallaan.

Eipä löytyne montaa, joka uskaltaisi lyödä vetoa Kilian Jornet'n voittoa vastaan. Sen verran vakuuttavaa jälkeä nuori espanjalainen on kahden edellisvuoden kilpailuissa tehnyt. Nähtäväksi jää lähinnä pystyykö Roes sinnittelemään kakkoseksi vai jättääkö hän muutamien UTMB:n valloitusta yrittäneiden jenkkistarojen tavoin leikin kesken voiton karatessa...

Link to comment
Share on other sites

UTMB:tä on juostu runsas 3 h. 21,3 km tilanne: 1. Pascal Giguet, 2. Kilian Jornet (sama aika), 8. Geoff Roes -5 min, 10. Lizzy Hawker (naisten kärki, -7 min Giguetista), 11. SCOTT JUREK -7 min, 12. Karl Meltzer -7 min

Kolminkertainen Spartathlon-voittaja, seitsenkertainen Western States 100 miles -voittaja, USA:n 24 h ennätysmies ym... ym... Scott Jurek on jo neljättä kertaa yrittämässä UTMB:ssä. Edelliset yritykset ovat päättyneet miehen muihin saavutuksiin verrattuna varsin vaatimattomasti, mutta nyt hän on kommenttiensa mukaan paremmassa kunnossa kuin kertaakaan aikaisemmin UTMB:ssä...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy