Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keskiviikko 23.12.09


 Share

Recommended Posts

Tulipas päivän lenkillä havaittua tienpidon hienous. Oli omasta about 7km lenkistä ehkä 3km lähes juoksukelpoista. Muulla osalla olikin vaihtelevasti lunta 5-15cm jolloin kävelyksi meni. Ei pahasti haitannut kun Jakomäen kohdilla näkyi kanssalenkkeilijä jonka kanssa kulkikin kävellen ja juoksusta puhuen loppu matka melkein kotiin asti.

Matkana 7.2km footpodin mukaan, keskisyke alun hölkkäilyn ja hangessa tarpomisen jäljiltä 155 ja aikaa meni 52min.

Link to comment
Share on other sites

Lenkkeilyä reitillä Rauhala-Marttila 16,01km ja 1:27:19. On se vaan melko työlästä vääntää menemään tuolla auraamattomalla (tai oikeammin auratullakin) sohjoalustalla. Toisaalta siinä kuluu järjetön määrä energiaakin, jolloin huomenna saa syödä ihan hyvällä omalla tunnolla niin paljon kun napa vetää.

Muokattu
Boldaus pois, ei sentään pidä huutaa näin joulun alla..
Link to comment
Share on other sites

Aamulenkki: PK 7,2 km @ 5:43, ave 152. Melkoista umpihankihommaa. Lisämausteena oli se, että autotie oli aurattu, mutta pyörätie ei. Autotie oli aurattu pyörätielle. Vähän liikaa vaatetta oli päällä. Lumipyry. Mutta kivaa. Illalla vähän reippaampaa.

Iltalenkki: VK 10,1 km, eli VR 1,5 km + VK kiihtyvä 7 km (@5:00/km=>4:20/km) + VR 1,6 km. Total 4:54/km, ave 165, max 177.

Nyt oli lumet aurattu, mutta hiekkaa ei ollut tuotu. Piti juosta vetoja, mutta ei tossu pitänyt. Kiihdyttelin sen, mitä pystyi rennosti tekemään ilman hillitöntä lipsumista. Adiokset eivät ole tämän kelin tossut. Joulua! Slainté!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy