Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ultrajuoksijan harjoittelu -artikkelikokoelma


Petex
 Share

Recommended Posts

Sepon etusivulla näkyy olevan linkki Tero Töyrylän kokoamaan/kääntämään artikkelikokonaisuuteen. Siinä näyttää olevan 114 jpeg-sivua ja kokoa noin 30 megaa. Luin nuo kuvat tekstintunnistusohjelmalla notepadiin, siirsin wordiin. Muokkasin hieman, korjailin wordin havaitsemia virheitä. Kokoa tuli word-dokulle noin 1,2 megaa. Tein siitä vielä pdf-tiedoston, jolloin kokoa on vain 0,5 megaa. Valitsin leipätekstin fontiksi Arial 11pt, jolloin sivuja tuli 123. Pidin tekstin yhtenä palstana, vaikka wordissa se voitaisiin helposti jakaa myös kahdeksi.

Oiskohan mahdollista "julkaista" tuo tekemäni pdf myös tällä palstalla vai syyllistynkö johonkin rikkomukseen?

Link to comment
Share on other sites

Kyllä Tero antoi täyden suostumuksen Ultrajuoksijan harjoittelun ja vanhojen Ultrajuoksija -lehtien uudelleenjulkaisemiselle silloin kun Endurance painatti (nyt jo loppuunmyydyn) erän Teron kirjoituksia. Ymmärsin Teron näkökannan niin että ultrajuoksuasioiden edistämisen nimissä näitä voidaan julkaista ja jaella vapaasti, tietysti niin että Teron nimi on näkyvillä asiaan kuuluvasti. Terosta ei ole kuulunut mitään vähään aikaan, mutta uskoisin että Petexin jalostamaa Ultrajuoksijan harjoittelu voisi olla yleisesti saatavilla siinä missä se vanhempikin versio.

Link to comment
Share on other sites

Noin sen itsekin pähkäilin, että periaatteessa teos on sama ja saman henkilön nimissä edelleen, mutta ilmiasu on vain face-liftattu. Lähetin sen pdf:n Sepolle, mutta ei ole vastausta kuulunut. Tännekin sen voisin liittää, mutta pahus, pdf-liitetiedostoissa on palstalla 19,5 kByten raja ja kokoa olisi 515,3 kB.

Uudestaan en hommaa kyllä aloittaisi, kun siihen meni kalenteriajassa pari kuukautta, kun iltapuhdehommina väkersin. Itse layoutia olisi voinut muokata vaikka miten, mutta kunnioitin alkuperäistä konseptia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy