Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 20.12


Pete L
 Share

Recommended Posts

Laitetaanpa nyt pitkästä aikaa tännekin merkintää. 11 km pk-lenkki aikamoisessa tuulessa ja luntakin tuprutteli taivaalta osan matkaa. Sentään vähän vähemmän pakkasta. Viime aikojen lenkit ovat olleet aika maltillisia niin matkaltaan kuin vauhdiltaan, mutta silti jalat on aika "työtä tehneen" tuntuiset. Tuntuu tuo talvisempi juoksualusta ja pakkaskelit kuitenkin tuovan tehoja lisää?

Link to comment
Share on other sites

Aivan kammottavassa tuulessa kammottavan raskas lenkki, 12km. No,tämähän se kasvattaa luonnetta...vai?

Tervetuloa kerhoon! Reidet olivat jäykät jo kilometrin jälkeen, ja loppumatka menikin niitä raahatessa liukkaalla tiellä... Tuntui, ettei kulje mihinkään ja kuin olisi maratonin viimeiset kilometrit koko ajan käsillä. Lopulta kuitenkin ihan kohtuullinen vauhti, vaikka ei siltä kyllä tuntunut.

25km (4.30/km)

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:10:10/159 ks(!)/657 kcal/7.01 min km vauhti

En ole päässyt koko viikolla kunnolliselle lenkille, siitä paukkupakkaset pitivät huolen. Tänään kun oli jo huomattavasti lämpimämpi päivä, eli -6 astetta, mitä nyt kaatolumisade, niin päätin tehdä lenkin, tuli mitä tuli.

Lenkin plussat:

+ hyvä ilma hengittää; lima lähti keuhkoista mukavasti, jotka nyt varmaan kerralla puhdistautuivat

+ Valkoisenlähteentien kevyen liikenteen väylä oli kunnolla aurattu - iso plussa!

+ Kuismatie oli hyvin aurattu autotien suhteen. Siinähän pystyi alussa juoksemaan pelkästään ajotiellä. Lopussa oli jo enemmän trafiikkia ja jalkakäytävä, jota ei oltukaan sitten aurattu

Lenkin minukset:

- tosi voimakas ja hyytävä vastatuuli parissa kohtaa lenkkiä. Posket ja reidet paleltuivat ja ensi kerralla pitää varata väliin tekniset pitkät housut ja kasvoille joku kasvosuoja

- reittiä ei aurattu eli joutui kahlaamaan lumessa. Vaarallisimmat tilanteet aiheutuivat katua ylittäessä: Paksussa lumihangessa ei huomannut jalkakäytävän reunaa ja meinasi muutaman kerran heittää kuperkeikan ja jalka nyrjähti ikävästi

Vaikka jalkojen pukeutuminen ei tänään onnistunutkaan, muu pukeutuminen onnistui mm.käsissä lämmin kun oli kahdet hanskat päällekkäin. Päällimmäisenä mustat hanskat, joita pidin parissa kohdassa naaman suojana, kun ei ollut muuta. Kun tulin kotiin, ihmettelin, että olenko tehnyt jotain nokikolarin hommia, kun naama oli ihan musta! Onneksi ei tullut yhtä ainutta lenkkeilijää tai koirankusettajaa vastaan, mihin ihmeeseen kaikki ihmiset olivat kadonneet? Ainoastaan autoja liikenteessä.

Palelemisen vuoksi vetelin aikamoisia spurtteja noissa "paremmissa" kohdissa eli Kuismatiellä ja Valkoisenlähteentiellä. Ne spurtitko sitten nostattivat sykettä, kun keskisyke 159 tuntuu hyvin korkealta? No ehkä se oli vain rankka lenkki.

1477.8 km/1500 km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy