Jump to content
Juoksufoorumi.fi

la 19.12.


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Hihi... Enpäs oo koskaan näin "ylös" päässyt näissä ketjuissa... Yleensä tulee iltaisin juostua, mutta nyt lähdin jo päiväsaikaan liikkeelle. Koko viikon olen pitänyt juoksusta taukoa kovien pakkasten myötä ja korvannut lihaskunnolla ja uinnilla, mutta kun nyt mittari näytti maagista -9.8, joka meni alle asettamani kymmenen asteen rajan niin lähdin innoissani juoksemaan:goodvibes:

58min/7.9km ja avg 168, aivan mahtava tunne kun posket punaisena ja letti pipon alta heiluen juoksin menemään kun ihmiset tuntuivat olevan enemmän tai vähemmän kymissään. Voi kun kaikki juokisivat niin ei olisi kylmä...:)

Link to comment
Share on other sites

21,5km, 5,01min/km, avg 154, max 185

Töölö - Pirkkola - Paloheinä ja takaisin tuli kierrettyä mukavassa noin -6-7 asteen pakkassäässä. Ensimmäinen yli 20 kilometrin lenkki sitten kesäkuisen Paavo Nurmen Marathonin, ja juoksu tuntui todella helpolta ja mukavalta. Nyt kun jalka näyttäisi kestävän juoksua niin pitää ottaa taas yksi pitkis viikkoon.

Uudet kengät eli Sarvan Xerot toimivat hyvin vaikkei keli nyt kauhean vaativa ollutkaan. Kengistä sitten lisää juttua tuonne nastakenkätopiciin kun tulee lisää lenkkejä alle.

Edit, tuli sitten illalla telottua nilkka futsalissa, ja lääkärin kautta himaan. Ei mitään pahempaa vissiin hajalla, mutta venähtänyt ja kovin turvoksissa tuo nilkka tällä hetkellä on. Ainakin muutama viikko taukoa tulee juoksemista, ja pitää toivoa ettei vuoden vaihteen jälkeinen hiihtoreisu ole tämän takia pilalla. Harmittaa ihan hemmetisti kyllä tämä tilanne, mutta minkäs tekee. Näin ne fiilikset voi vaihdella...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

6 km, kevyt

Vasta viikon toinen lenkki ja aivan yhtä lyhyt kuin tiistainenkin. Tämän päälle tein poikkeuksellisen kattavan setin vatsalihasliikkeitä ja selkää, jota on kuitenkin hiukan hankalampi vahvistaa ilman kuntosalilaitteita. En vain osaa tehdä liikkeitä niin, että ne tuntuisivat miellyttäviltä. Sattuu liian moneen paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

Eilen kävin kuntosalilla ekaa kertaa kuukauteen ja toista kertaa tänä syksynä... Olipa sitten taas vaihteeksi jalat, vatsat, selkä ja kädet jumissa ja tuntui lenkki kuin olisi tervassa mennyt, vaikka tossut lipsuivatkin alituiseen. Odotin vauhdin olevan jotain 5+/km, mutta eipä sentään.

7km (4.26/km)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy