Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sipoon korpijuoksu


StanleyPark
 Share

Recommended Posts

Lauantaina 2. tammikuuta olisi mahdollisuus lähteä koluamaan Sipoon korpia. Paikallistuntemuksesta letkan kärjessä vastaa oppaanamme Tommi. Lähtöpaikkana toimii Hakunilan urheilupuiston P-paikka, klo 9.30. Ja tarkoituksena on nautiskella maisemista 5-6h. Jos on tarvetta ja halukkuutta voi reitin suunnitella siten, että poiketaan Kuusijärvellä kahvilla.

Samalla voi ottaa tuntumaa vuoden 2012 Jukola-maastoihin. Alue on harjoittelu- ja kilpailukiellossa, mutta yleisillä ulkoilureiteillä ja hiihtopoluilla liikkuminen on sallittua ilman suunnistuskarttaa...riittääköhän toi 5-6 tuntia?

Tervetuloa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hyvä huomio - en tullut maininneeksi, että kulkupeli on lumen syvyydestä riippumaton. Eli liikutaan juosten. Jossain paikoissa voi toki muistuttaa kävelyä tai jopa ryömimistä.

Nyt saattoi sittenkin tulla luvattua liikaa, kun ei ole allekirjoittanut tottunut siihen, että lunta on näillä leveysasteilla näin paljon tähän aikaan vuodesta. Eli saattaapi olla, että siirretään kokoontumista Sipoossa jonnekin vähän myöhempään ajankohtaan. Uutta tietoa loppuviikosta. Toki tämä ei estä kovimpia kavereita lähtemästä reissuun.

Link to comment
Share on other sites

No vähän huteraa olis ollut munkin osallistuminen. Luontainen liikkumalaiskuus (autoillen yms. peleillä) yhdistettynä parhaillaan pöpperölumesta kiukutteleviin jalan osasiin on pistänyt hiukan arvailemaan reissun mielekkyyttä. Ainakin just nyt. Mutta kaikenlaiseen sitä ajoittain sortuu pienellä yllytyksellä. Koetan seurailla ilmoittelua!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy