Jump to content
Juoksufoorumi.fi

wiha 2010


Toh
 Share

Recommended Posts

Koska muutkin kilvan näitä tapahtumaketjuja jo availevat, niin kai sitten mekin. Päivämäärä on lauantai 23.10.2010 ja sää aurinkoinen :039:

Tapahtuman sivuja ei ole vielä päivitetty, mutta Juoksija-lehden ilmoittumisjärjestelmä on jo auki, ja faktat löytyvät sieltä. Samalla sabluunalla mennään kuin tänäkin vuonna, tosin Mammuttimarssin kanssa ei sitten taidetakaan kilpailla.

Aivan hirveää kiirettä ilmoittautumisen kanssa ei vielä ole. Virallista ilmoitusta Tampesterin kaupungille ei ole vielä tehty, mutta messukalenterin mukaan kyseinen päivä on paras mahdollinen. Pieni varaus mahdolliseen muutokseen on pakko jättää, mutta esim. IAU:lle kyseinen päivä on myös ilmoitettu ...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vaikka välitöntä kiirettä ilmoittautumiseen ei ole, niin todettakoon kuitenkin jo nyt julkisesti (harjoitusmotivaation lisäämiseksi) vuoden 2010 ketjuun, että tarkoituksena olisi tulla Tampereelle tällä kertaa hieman pidemmäksi aikaa. Eli 30 kierrosta olisi tarkoitus selvittää läpi.

Ja koska Nokian (15.8) ja Masokistin Unelman (21.8) väliin jää kokonaista 6 päivää, niin kyseessä mitä suurimmalla todennäköisyydellä on Wihassa "uran" 1. satanen. Tavoitteena a) maaliin pääsy, B) -12h.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Elikkäs tavoite juosta 3x100km kisat vuonna 2010 päättyy Tampereelle.... :smiley:

Täyttyy vissin mennä palkintokauppaan ostamaan pokaaleita myös tähän satasen kokonaiskilpailuun, eiköhän meidän seuralla (Wihan kilometrit ry) siihen varaa ole. Tästä voisi tietenkin tehdä ihan "virallisen" kisan. Ottakaapas Endurancen leirillä puheeksi, itse en tuolloin pääse paikalle. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy