Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kotirataultra 2010??


Fanittaja
 Share

Recommended Posts

Tammikuussa tulee ainakin hölkkäiltyä Esport Centerissä numerolappu rinnassa.

Sama juttu. Tuossa vuorokauden vaihteessahan tulee toinen suunnanvaihto. Pitäisiköhän silloin pysähtyä käännkösessä hetkeksi (jotta ei voi syyttää lentävästä lähdöstä) ja lähteä laskemaan kotirataa. Kotiradan säännöt tosin eivät taida kieltää lentävää lähtöä ja 180 asteen käännöshän tuossa tulee joka tapauksessa. Tuo tarkoittaa 128,206 kierrosta kun kierroksen pituus on 390 metriä. Käytännössä 128 1/4 voisi olla hahmotettavissa riittävällä tarkkuudella. Kotirataanhan riittää oma ajanotto, joten ei tarvitse olla täysiä kierroksia. Helpoiten menee, kun katsoo puolen yön aikaan kierrosmäärän ja lisää siihen 128 ja kyttää tuota. Epäilen kyllä että kun 50km tulee täyteen, niin tuon kyttääminen voi osoittautua ylivoimaiseksi ja on helpompi katsoa jälkikäteen kierrosajoista 129 kierrosta puolesta yöstä alkaen.

Helmikuun kotirataa pitää sitten katsoa lähempänä. Viime vuonna jäi kesken vähän puolen välin jälkeen naurettavan hitaasta vauhdista huolimatta, kun toipuminen E24h:sta oli vielä kesken. Jospa ensi vuonna toipuminen sujuisi nopeammin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Huomenna ei täälläpäin taideta juoksennella kotirataultraa, kiitos Destian upean kevyenväylän hoidon. Äskeisellä pikkupyrähdyksellä meinasi parissa paikassa mennä nilkka ympäri. Sykkeet tapissa hitaassakin hölkkäilyssä. Useampi sentti lunta pyörätiellä ja huomenna kai lisää. Masentaa :076:

Link to comment
Share on other sites

26.1 km kasassa ja harkinnan paikka. Aamulla auratut tiet ovat jälleen pelkkää pöperikköä. Aikaahan tässä olisi vielä vaikka kuinka, mutta ei tuolla kiva ole raahustaa. Lähellä on päätös jättää tähän ja kokeilla uudelleen täys-KRU:ta neljän viikon päästä.

Harmittaa. Isosti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy