Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 30.11


Heka
 Share

Recommended Posts

Olipa pitkästä aikaa ihana lenkki. Jotain 7km kieppeillä olevaa lähdin hakemaan mutta kulki niin kivasti että 11.2km pitkis siitä tuli. 1h13min meni aikaa ja sykkeet keikkuivat 139 paikkeilla.

Kummallista kun sää oli aika normaali +6, pääosin pilvistä ja välillä kuu pilkahti jostain rakosesta. Muutenkaan ei ollut mitenkään erikoinen tapaus mutta 7km kohdalla tuli vain hinku juosta lisää. Ei ole noin rullannutkaan sitten syyskuun alun.

Link to comment
Share on other sites

Pari päivää on paranneltu lievästi oireilevaa pohjetta joka tuntuu olevan kunnossa, joten lenkille vaan. Juoksu tuntui hyvältä ja vauhti kiihtyi heti alussa 5/km tuntumaan eikä sykekään noussut tolkuttomasti. Kiihdyttely jatkui edelleen ja lopulta menin parhaillaan 4:22/km 7 km kohdalla kunnes pohkeessa alkoi tuntumaan hiukan sama pisto kuin perjantaina. Löysäsin vauhdin yli 5:30/km ja kipu hävisi hitaammassa vauhdissa. Lopun tulin näin hissutellen. Yhteensä 10,7 km keskivauhdilla 5:05/km ja keskisykkeellä 136. Kunto nousee, mutta nyt pitää ottaa rauhallisemmin seuraavat lenkit ettei käy köpelösti.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy