Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 21.11.


Arska-68
 Share

Recommended Posts

Hyvin käyntiin lähtenyt pitkis alkoi mennä pilalle 5km jälkeen. Sykkeet alkoivat nousta yli 140 ja olo veti raskaaksi. Siitä kävellen kotiin reittimuutoksella. 1:14 131 ja 9.28km.

Keli oli märkä alussa ja hymyssä suin tuli katseltua maastopukuja metsän siimeksessä kun joku pikku harjoitus oli näemmä kaartin pojilla käynnissä. Tiesi että itse pääsee lämpimään suihkuun ja ne jää värjöttelemään metsään.

Link to comment
Share on other sites

8,2 km/57:40/145 keskisyke/442 kcal/7:02 min km vauhti

Koko päivä meni omien tärkeiden asioiden hoitoon, joten pääsin lenkille vasta klo 17.30 jälkeen. Siksi ei tullutkaan tällä kertaa kovin pitkää lenkkiä heitettyä, vaikka keli oli taas jälleen kerran ihanteellinen: Lämmin +5 astetta ja sadekin oli ehtinyt loppua. Erittäin happirikas ja helppo hengittää ilma.

1362,8 km/1500 km

Link to comment
Share on other sites

Tuli osallistuttua Marathon Beaujolais Nouveau -tapahtumaan eli 42km (n. +300m nousua) hienossa kelissä (n. 18 astetta ja aurinkoa) Beaujolais viinialueella. Loppuaika karvan alle 4h (3h58) eli tavoiteaikahaarukan yläpäässä. Juoksukaverin kipeytynyt lonkka rajoitti juoksuvauhtia loppumatkasta (alkunopeus enteili n. 3h40 aikaa). Juottopisteillä ei rohjennut ottamaan punkkua vaan tuli pidättäydyttyä vedessä ja urheilujuomassa, kisan jälkeen tuli sitten maisteltua kunnolla uutta Beaujolais-viiniä! On se vaan hyvää tänäkin vuonna! Reitin aikana juostiin kahdesti oikeiden linnojen kellareiden kautta, en ole kyllä vastaavaa aikaisemmin kokenut! No, toivottavasti viini nopeuttaa palautumista sillä kahden viikon kuluttua on sitten edessä vuoden päätöskisa eli 69km yöjuoksu...

Link to comment
Share on other sites

Viiden täydellisen lepopäivän jälkeen 16 km, 5.11/km, avg 146 (87%). Käsittämättömän korkea tuo keskisyke tuossa vauhdissa. En seurannut ollenkaan sykettä, vaan juoksentelin vaan miten hyvältä tuntui. Reitillä oli pari tiukkaa mäkeä, jotka nostivat sykkeen lähes tappiin, mutta ylämäkien jälkeen seurasi palauttavat alamäet, joten ei korkean keskisykkeen pitäisi noista parista mäestä johtua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy