Jump to content
Juoksufoorumi.fi

to 19.11


 Share

Recommended Posts

PK 8,6 km @ 5:40/km, ave 156. Aurinkoisessa Budapestissa. Hotellilta Tonavan rantaan ja siellä lenkki Margitinsaaressa. Saari Tonavan keskellä ja sitä kiertää noin viiden kilometrin lenkki, joka on tartania. Yksi parhaista lenkkipaikoista, jossa olen juossut.

Kuullostaapa aika hienolta ja juoksumyönteiseltä paikalta! Itsellä tunti juoksua sumun keskellä märällä asfaltilla (30 min VK)... No oli se oikeasti hienompaa kuin miltä kuullostaa ylläolevaan verrattuna. Ensimmäinen tehollinen treeni jalkojen hieronnan jälkeen ja hyvältä tuntu! Jalat toimi irtonaisesti ilman kipuja. Yhdellä pellolla oli taasen valtavasti (useampi kymmen) joutsenia pällistelemässä etenemistäni. Isoja otuksia, etenkin noustessaan leyhyttelemään siipiään, ilmeisesti jonkinlaiseksi varoitusmerkiksi.

Link to comment
Share on other sites

10,55 km/1:11:25/146 keskisyke/553 kcal/6:46 min km vauhti

Erinomainen lenkki pitkästä aikaa! Onkohan koskaan talvella tapahtunut, että aiotusta lenkistä tuleekin pitempi? Aluksi oli tarkoitus juosta 8,2 km; sitten päätinkin juosta 10 km, ja pienen pusikkotauon jälkeen päätin juosta koko vanhan Vantaan Maran.

+6 Astetta, ei tuulta, ei sadetta, todella hyvä hengittää, eikä juoksun aikana yskittänyt. Kunpa talvi säilyisikin tällaisena, niin johan pysyisivät kaamosmasennukset poissa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy