Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Malmsten- uimalasit


poppeli
 Share

Recommended Posts

Oletko käynyt katsomassa Mäkelänrinteen uintikeskuksen Essenuoto-myymälästä? Essenuodon nettikaupasta ainakin löytyy, voisi olla myös myymälässä. Soita ja kysy, en ole käynyt sieltä ostamassa, vaan tilasin netistä, mutta räpylät ostin sieltä ja kyllä ne sieltä paikan päältä löytyi heti, vaikka onkin melko pieni kauppa siinä uimahallilla.

Link to comment
Share on other sites

Käy Poppeli Mäkelänrinteen uimahallista valitsemaan mieleinen väri, siin kassan vasemmalla puolella on pieni lasiseinainen nurkkaus. essenuoto shop, niillä on kaikki malmstenin lasit, sekä normit että peililinssit. Suosittelisin sulle yhdet peililinssit aurinkoisia päiviä varten ja yhdet kirkkaat pilvisiin päiviin sekä halliuintiin. Kirkkaat maksaa 5e ja peilit reilu kympin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hiljattain tuli ostettua tuollaiset hopeapeilit. Ihan parhaat lasit kun saa säädettyä sopivan leveyden ja kireyden. Ainoat lasit jotka mulla pitää veden ulkona ilman minkäänlaista panda-efektiä ja näkökenttä hallissa veden alla on paljon kirkkaampi kuin monissa peililaseissa, jotka yleensä on tosi tummia ja pimeitä hallikäyttöön. Myös ylivoimaisesti parhaan näköiset ja kun hintakin on vähemmän kuin monilla muilla uimalaseilla niin valinta on helppo. Essenuotolta tosiaan saa, sen verran pieneikokoiset että tulee keskiverto postiluukusta parissa päivässä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy