Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Munchen 2010


Recommended Posts

Tuli käytyä tuolla tänä syksynä.

Homma pelaa saksalaisella jämptiydellä eli järjestelyt on ihan mallillaan. Miinusta hiukan pitkistä jonoista ja pienestä epätietoisuudesta tavarasäilytyksessä. Juottopisteitä on riittävästi enkä ainakaan jäänyt mitään evästä vaille.

Reitti ei ole ihan yhtä tasainen ja nopea kuin kovemmilla saksalaismaratoneilla - mukaan mahtuu muutama pitkähkö nousu. Alusta on enimmäkseen asvalttia, mutta jokunen kilometri juostaan hiekkatietä puistossa. Mukulakivelläkin vedetään pikku pätkä jossain 35 km tienoilla. Pientä teollisuussiperiapätkää lukuunottamatta maisemallisesti tosi mukava reitti, yleisöä enemmän kuin missään kisassa Suomessa ja yleisö vielä kannustaakin. Ei ole Saksassa ihan eturivin kisoja osallistujamäärän yms. puolesta, mutta organisaatiolla kaikesta päätellen on hinku tehdä tuosta laadukas ja isompi tapahtuma.

Keli oli ainakin tänä syksynä jokseenkin täydellinen, aurinkoista ja vähän toistakymmentä astetta lämmintä.

Sitä en tiedä miten tuolla eliittijuoksijoiden järjestelyt pelaa, mutta ainakin peruskuntoilijan tarpeita ajatellen voin suositella.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

eilen päätettiin tämän vuoden ulkomaanmaraton ja Müncheniin mennään. Meikäläiselle toinen, viime vuonna kävin katsomassa Berliinissä mikä se maraton-juttu oikein on, tänä vuonna olisi tarkoitus jo panostaakin... kaverille 16. mutta eka Münchenissä.

Samalla reseptillä mennään.. Viime vuonna Berliinissä ensimmäinen ja nyt sitten Muncheniin :035:....

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Münchenin maratooni jää tänä vuonna väliin viime hetken loukkaantumisen vuoksi. Jos joku on lähdössä juoksemaan ja ilmoittautuminen vielä tekemättä niin olen maksanut osallistumismaksun ja nimen vaihtaminen lähtölistaan on mahdollista. Rahojahan ei juoksun järjestäjä palauttele.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy