Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Askelmittari täyteen 99999 askelta.


 Share

Recommended Posts

Tuo tulisi varmaan täyteen 24h kisassa vähän puolivälin jälkeen. Toinen juttu miksi joku haluaisi pitää mukanaan mittaria, jonka asteikko ei riitä koko kiisaan. Sinänsä voisi olla mielenkiintoista mitata askelten määrä 24h kisassa ja katsoa määrä vaikka tunnin välein. Voisi jälkikäteen tutkia keskimääräisen askelpituuden muutosta. Askeleen keskipituushan riippuu eniten juoksun ja kävelyn suhteesta, joten näiden mittaaminen erikseen olisi paras ratkaisu. Taitaa vain mennä turhan monimutkaiseksi järjestää tuo ja homma hajoaa viimeistään aamuyön tunneilla, kun kaikki aivoenergia menee eteenpäin pääsemiseen.

Link to comment
Share on other sites

Hei kiitoksia vastauksesta. :-) Itselläni on sellainen mittari joka antaa jokaiselle minuutille askelten määrän kun katsoo jälkikäteen. Sen mittari vaan harmi pysähtyy juuri siihen 99999 askeleeseen. Mutta mittaa se vielä pitemmällekin ja tulee minuuttidataa. Siinä on kanssa netin kautta kisat (Painaa vaan napista niin lähettää tulokset.) kuka liikkuu eniten yhtenä päivänä tai viikossa yhteensä. Kovin tulos mitä näin oli jotain 211000 askelta päivässä mutta siinä vaihtuu joka viikko aina sen viikon parhaat. Netissä menee pitemmälle siis se lukema.

Itsellä oli tavoitteena vetää se 99999 askelta rikki ja sain sen. Sellaisella noin 107 kilon elopainolla kävellen. :-) Lopputulos oli 100266 askelta ja aktiivista kävely aikaa oli 12 tuntia ja 25 minuuttia. Askelten keskiarvo oli noin 134.5 askelta minuuttiin. Taukoja pidetiin ja käytiin nukkumassakin välillä. Eli kokonaisaika 21 tuntia ja 21 minuuttia.

Turvauduin Pizzataxiin, perhekoko, tuplajuusto, kebab, salami, kinkku ja pekoni pizzaan. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy