Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 15.11


Tombe76
 Share

Recommended Posts

Kotiratatapahtuma "rapakymppi" takana, ja ihan kivasti meni. Tavoitteena oli juosta ensi kerran elämäni aikana 10km alle 5 min/km vauhtia. 4 kertaa kierrettiin kotirataa (missä muutama mäki, 2,5 km) ja vaikka alkuvauhti tuntuikin liian kovalta, niin kuitenkin jaksoi painaa, hieman kun passaili 2-3 kierroksilla. Kovaa leikkiä tuo kuitenkin on.

1.kierros: 11.34 (4.38/km)

2.kierros: 12.04 (4.50/km)

3.kierros: 12.36 (5.02/km)

4.kierros: 11.12 (4.29/km)

YHT: 47.26 (4.45/km)

Ensi vuonna sitten alle 45min...

Link to comment
Share on other sites

Tuli osallistuttua suunnistustapahtumaan Parc Pilan alueella. Linnuntietä reitille tuli kuulemma mittaa 15km, Polarin GPSn mukaan tuli juostua lähes 25km! Yksi rasti aiheutti ongelmia, siinä meni ylimääräiset 15-20min. Loppuajaksi tuli n. 3h40 eli aika hidasta taivallusta (n. 9min/km). Tosin maasto oli mäkistä, kokonaisnousua vajaat 800m. Tämä oli hyvä pitkä lenkki ennen ensi lauantain toista pitkää lenkkia (Marathon Beaujolais Nouveau), kauden päättää itsenäisyyspäivänä juostava SainteLyon (69km). Toivottavasti paikat kestää tämän ylimenokauden kisat ennen joulutaukoa...

Link to comment
Share on other sites

Huh huh, olipas tiukka lenkki, pituutta 26 km, aikaa kului 2.22 eli 5.25/km, avg 139. Mainiossa lenkkiporukassa juoksenneltiin Keskuspuiston poluilla. Jäätä oli vielä paikoin haitaksi asti, mutta pääasiassa vaan rapa roiskui. Eilisen Aktia-cupin jälkeen ei olisi ehkä pitänyt lähteä noin pitkälle lenkille, mutta kun hyvää seuraa oli tarjolla, niin ei malttanut olla lähtemättä. Juoksu kulki ihan mukavasti noin 15 km asti, mutta sitten alkoi sykkeet nousta taivaisiin. Loppukilsat juoksentelin kahdestaan Mensongen kanssa ja jossain vaiheessa oli sanottava Mensolle, että mene vaan, kun ihan tasaisella rauhallisessa vauhdissa syke huiteli päälle 150:ssä, joka on mulle jo ihan vk:n yläpäässä. Taitaapa painaa vielä jaloissa ja koko kropassa kolmen viikon takainen ultrailu (Wiha 100km). Tästä voi päätellä, että minä en ole ainakaan mikään palautumisihme. Täytyypä vissiin jatkaa vielä lepäilyä ja löysäilyä.

Link to comment
Share on other sites

12 km/1:24:20/145 keskisyke/653 kcal/7:02 min km vauhti

Yläkroppa oli niin kipeä viikonlopun reggaetoneista, ettei oikein muuta liikuntaa pystynyt harrastamaan kuin juoksua. Lähdin lenkille vasta klo 15.30 ja olin illan jo pimentyessä lenkin yhdessä kohdassa, jossa oli ihan jäistä ja huono näkyvyys, joten sai luistella sen kohdan kieli keskellä suuta. Muuten oli hyvä, sula ja lämmin keli. Muistutus itselle: Talvella kannattaa lähteä lenkille viimeistään klo 13 mennessä, jos meinaa nähdäkin mihin astuu.

Hauska juttu sattui Koisotien jälkeen Teboilia lähestyessä. Juoksen melkein aina samoja reittejä, enimmäkseen Vanhaa Vantaan Maraa. Nämä reitit ovat niin iskostuneet tuonne mielen pohjiin, että en juuri maisemia tai ohikulkevia ihmisiä huomaa, vaan keskityn musikkiin ja ajattelen kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä. Nyt kuitenkin huomasin, että autoliikennettä on tavallisista enemmän ja ajattelin, että pitää äkkiä päästä ylittämään Osmankäämintie. Keskellä tietä kuitenkin pysähdyin sekunniksi, että hetkinen, kumpaa reittiä olinkaan tänään kiertämässä Vanhaa vai Uutta Vantaan Maraa? Äkkiä täyskäännös takaisin, koska Uudella Vantaan Marallahan ei Osmankäämintietä ylitetä!

Paljon lenkkeiliijöitä ja eritoten koirankusettajia liikenteessä, joka teki vapaan pusikon löytämisen haasteelliseksi. Jopa pikapysähdyksellä 1 minuutti/pissatauko en saanut käydä häiriöttä. Well, when you have to go, you have to go!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy