Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kahvia vai teetä


-jones-
 Share

Recommended Posts

c050.gif Paljonko menee päivässä kahvia, tai teetä ? Tällä setillä pärjäilen päivän: 5 kuppia kahvia ja ehdottomasti ilman maitoa ja sokeria. Illalla tullut tavaksi ryystää yksi kuppi vihreää teetä e030.gif Maku on vihreässä teessä mukavan pehmeä, verrattuna mustaan teehen. Joskus tulee juotua pelkkää teetä viikko ja ei ole mitään vieroitus oireita kahviin, tuona aikana.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aamuisin menee kaksi mukillista= 4 pikku kupillista, että saa edes puolittain nahkakaihtimet ylös. Loppupäivänä maks.2 pikku kupillista lisää. Koitin aikoinaan lopettaa kokonaan järjettömän suureksi nousseen kahvitteluni kertarysäyksellä jonka seurauksena sain niin kammottavan hedarin ettei mokomaa sais viikon sekaryyppäyskuurillakaan aikaiseksi. Kertarysäyksellä ei sais lopettaa mitään harmitteli mummokin kun vaarin Viagrasta vaikutus lakkas...

Link to comment
Share on other sites

Koitin aikoinaan lopettaa kokonaan järjettömän suureksi nousseen kahvitteluni kertarysäyksellä jonka seurauksena sain niin kammottavan hedarin ettei mokomaa sais viikon sekaryyppäyskuurillakaan aikaiseksi.

Samanlaisia kokemuksia oli mullakin aiemmista kahvittelun lopettamiskerroista, tällä kertaa loiventelin huolella useamman viikon ajan, viimeisellä viikolla enää yksi pieni kupillinen aamulla. Ei tarvinnut tällä kertaa päänjomotuksista kärsiä. Hyvä puoli tässä on myös se, että nyt kun sen mukillisen huitaisee tuulensuojaan, se todella piristääkin. Silloin kun joi ämpärillisen päivässä, meni aamulla tosiaan vähintään kaksi mukillista ennen kuin alkoi edes lähestyä normiolotilaa.

Link to comment
Share on other sites

Minä juon kyllä molempia. Aamulla kahvia pari mukillista. Kahvi on kyllä aivan hemmetin pahaa ainetta. Sokerilla tietty - ilman maitoa tai kermaa. Maha kyllä tykkäis jos en jois kahvia, vaikka kylläkin kuulin kerran telkkarista, että kahvi on itseasiassa ainut nautintoaine, jota voi suositella sen takia, että se on terveellistä.

Illalla juon kaakaota tai teetä. Vihreetä join kauan, mutta nyt se on loppu - kaapista siis.

Link to comment
Share on other sites

Kahvia kolmesta kymmeneen mukillista päivässä, mustana ilman sokeria.

Tässähän se onkin määriteltynä myös minun setti. Tarkennuksena, että nuo kahvit nautitaan vain työaikaan, illalla ei tule nappailtua. Teetä ei koskaan, harvakseltaan (1 krt / vko tai vähemmän) kaakaota. Viikonloppuisin kahvia usein vain aamulla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy