Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pudasjärvi Maraton


Recommended Posts

Onko kukaan käynyt Pudasjärvellä kesäkuun alussa juoksentelemassa? Millainen tapahtuma? Ajattelin puolikkaan käydä juoksemassa siellä kun on kohtuu lähellä. Viime vuoden tuloksissa on 45 juoksijaa, eli ilmeisen pieni tapahtuma on kyseessä. Jos löytyy kokemuksia niin ois kiva kuulla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juoksin viime vuonna Pudasjärvellä puolimaratonin. Mukava, pieni tapahtuma. Ruuhkaa ei todellakaan ollut. Reitti oli aika tasainen. Alku mentiin kevyen liikenteen väylää, sitten pätkä maantietä ja samaa reittiä takaisin. Kokomatkalaiset juoksivat sitten saman lenkin toiseen kertaan. Mukana taisi olla muutama sauvakävelijäkin.

Järjestelyt toimivat hyvin. Ilma oli aurinkoinen. Huoltopisteitä oli sopivasti. Suosittelen.

Tänä vuonna aion kumminkin jättää Pudasjärven väliin, kun viime vuonna Oulun ja Pudasjärven puolimaraton, Kuusamon karhujuoksu ja Taivalkosken Herkon vohkasu olivat minulle liikaa ja liian lyhyillä tauoilla. Tänä vuonna olen järkevämpi ja jätän joitain juoksuja väliin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Olen ollut monena vuonna Pudasjärvellä juoksemassa ja niin menen varmaan tänäkin vuonna. Olen näköjään kommentoinut tähän ketjuun aiemminkin. Reitti on pysynyt samana. Tasainen reitti asfalttia ja tapahtuma on pysynyt pienenä ja järjestelyt ovat edelleenkin toimineet hyvin. Uutena on tullut myös kympin matka puolimaratonin ja kokomaratonin lisäksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy