Jump to content
Juoksufoorumi.fiOulun Terwamaraton 22.5.2010


Iacobus

Recommended Posts

Oulun Terwamaraton tulossa taas keväällä 2010. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista maratontapahtumista, osallistujia viime vuonna yli 2000, joista reilut 400 maratonilla.

Tapahtuman nettisivuille päässee kätevimmin sivun yläreunan mainosbannerista.

Jo ennen tapahtumaa voi hyödyntää näitä:

ONMKYU ja ODL liikuntaklinikka järjestävät avoimen luentosarjan vuoden 2010 Terwahölkkä ja -maraton taphtumaan valmistuville ONMKY:n tiloissa Raatintie 7. Luennot alkavat klo 18:00

Perusharjoittelu 3.12.2009

Lihashuolto 14.1.2010

Ravitsemus 18.2.2010

P.S. Syitä tämän ketjun aloittamiseen jo puoli vuotta ennen tapahtumaa: Vantaan maratonilta arvontapalkintona saatu osallistumisoikeus tähän tapahtumaan, jota muutenkin olin suunnitellut kevään maratoniksi sekä Terwan reittimerkintänä toimivan sinisen katkoviivan katseleminen lähes jokaisella lenkillä.
Link to post
Share on other sites
 • Replies 143
 • Created
 • Last Reply
 • 4 weeks later...

Tänä iltana (to 3.12.) klo 18:00 on ensimmäinen Iacobusin mainitsemista luennoista aiheena Juoksuharjoittelun Perusteet (Hannu Kaikkonen, Liikuntafysiologi, ODL Liikuntaklinikka). Luento pidetään ONMKY:n toimitiloissa (kts linkki alla).

http://www.onmky.fi/

Luennoille osallistuvien kesken arvotaan helmikuussa kuntotesti Liikuntaklinikalle (arvo n. 100 euroa) ja ilmainen osallistuminen vuoden 2010 Terwamaraton tapahtumaan.

Link to post
Share on other sites

Joo, terwamaraton siintää kyllä jo kovastikin mielessä, varsinkin nyt kun lenkeillä on pimeää ja tiet liukkaita/huonossa kunnossa. Sen lisäksi, että siellä on mukava juosta, niin siitä alkaa ainakin omalla kohdallani juoksukesä.

Harmi ku ei päässy sinne luennolle. Tää eka oli aiheen puolesta kiinnostavin, mutta pitänee silti yrittää päästä niille kahdelle muulle.

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Täydelle matkalle ilmoittauduin, tavoitteena virittää oma kone seitsemän vuoden takaiseen vauhtiin ja pystyä rikkomaan talvisodan hengessä - toki rauhanomaisesti - venäläisrintama. Toivottavasti tänä vuonna pystymme haastamaan pietarilaiset vieraamme mahdollisimman laajalla rintamalla. Viime keväänä iivanat nappasivat mm. kolmoisvoiton miesten maratonilla.

Tänään taas kaikille kiinnostuneille avoin luentotilaisuus Raatinsaaressa (Raatintie 7) alkaen klo 18, aiheena lihashuolto.

Viimeisen luennon aika ja paikka ovat muuttuneet. Ravitsemushuollon luento Terwaliikunta-Tapahtumassa, joka järjestetään la 20.2. klo 14 alkaen. Ao linkissä lisää tietoa tapahtumasta.

http://www.terwamaraton.fi/doc/tervaTapahtuma.pdf

... tapahtumaan vapaa pääsy kaikille liikunnasta ja itsensä hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Tänne oli tarkoitus osallistua, mutta nyt on joulun jälkeen harjoitukset menneet melko lailla täysin hiihdon parissa. On vaan ollut niin hyvät kelit :-)

Mitenköhän hyvin perinteisen hiihto toimii juoksuharjoittelun korvaajana? Tässä olisi nyt 13 vkoa aikaa viritellä juoksukuntoa. Näinköhän se onnistuisi...

Link to post
Share on other sites

Tänne oli tarkoitus osallistua, mutta nyt on joulun jälkeen harjoitukset menneet melko lailla täysin hiihdon parissa. On vaan ollut niin hyvät kelit :-)

Mitenköhän hyvin perinteisen hiihto toimii juoksuharjoittelun korvaajana? Tässä olisi nyt 13 vkoa aikaa viritellä juoksukuntoa. Näinköhän se onnistuisi...

Pertsahan on mainiota korvaavaa treeniä juoksulle. Aikaa on vielä ottaa juoksu haltuun. Naatiskele vaan hiihdosta. Toki voit aloitella juoksua hölkkäämällä hiihtolenkkien päälle välillä 10-15min.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • paulo.lopes@juoksutek.fi
   Hei,
    
   Olen Paulo ja olen Juoksutekin perustaja.
   Juoksutek toimii Oulussa ja tarjoaa laadukasta juoksutekniikan, kehonhallinnan sekä lihasten vahvistamisen juoksuvalmennusta juniorijoukkueille ja yksilöille.
    

    
    
   Kilpatasolla urheilin lähes 10 vuotta saavuttaen mitaleja kilpailuissa Pohjois-Portugalissa ja Suomessa. Barentsin alueen mestaruuskisoissa olin mukana tuomassa Suomen korkeimmalle korokkeelle 400 m:n viestijoukkueessa.
   Viimeisenä kilpajuoksuvuotenaan v.2012 minua valmensi Marko Ritola, yksi Suomen parhaista aitajuoksijoista. Lisäksi harjoittelin Pohjois-Suomen parhaiden 800m:n, pitkien matkojen juoksijoiden sekä Pohjolan Juoksijoiden kanssa. Mukana järjestämässä ja juoksemassa oli estejuoksija Janne Ukonmaanaho, jolta opin paljon hyviä harjoituksia juoksutreenejäni varten.
    

    
   Minun nettisivulta on mahdollista tarkistaa Juoksutekin suositukset: https://juoksutek.fi/.
   Juoksuvalmennuksesta voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/mita-teemme/.
   Jos haluat tutustua minuun paremmin voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/valmentaja/paulo-lopes/
    
   Jos asut Oulussa ja tiedät jonkun joukkueen tai yksilön, joka tarvitsee apua juoksuunsa, voit ohjata heitä ottamaan yhteyttä minuun.

   Terveisin,
   Paulo Lopes
   paulo.lopes@juoksutek.fi
    
  • spiros
   matkoja joka makuun !
   18.1-3.2.2019  24/48/72 h 6 päivää , 1000 km  ja 1000 mailia , dayrunners.gr
  • TERWA
   Korkataanpa ensi vuoden Terwisketju vielä ennen vanhan vuoden vaihtumista uuteen, samalla haluamme toivottaa kaikille juoksufoorumilaisille iloista vuodenvaihdetta ja vauhdikasta uutta vuotta 2016!
   28. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan ensi toukokuun lopulla tutun turvallisella, kauniilla ja vauhdikkaalla reitillä. Tapahtumakeskuksena toimii 2016 Kalevan kisojen estradi, Raatin Stadion ja liikuntakeskus. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Maratonin ja puolimaratonin juoksijoita vauhdittaa kattava jänispalvelu. Ennen varsinaista tapahtumaa jäniksemme juoksevat terwareitillä kuukausittain yhteislenkit, jotka ovat avoimia kaikille - seuraava yhteislenkki la 23.1., yhteislenkeistä tiedotetaan ja muistutetaan tapahtumamme fb-sivustolla.
   Tapahtumaamme ilmoittautuneiden kesken arvomme Suunto Ambit3 Run HR -urheilukelloja, yhden kunkin hintaportaan päättymisen jälkeen sekä kolme itse kisapäivänä 28.5.2016. Nykyinen hintaporras päättyy huomenna vuoden vaihteessa klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin pääsee mukaan kaikkien jäljellä olevien kuuden mittarin arvontaan!
   Tiedoksi myös, että Terwahölkkä ja –maraton ja Tervahiihto järjestävät yhteisen "TuplaTerwa" -skapan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.
   Toivotamme sekä ensikertalaiset että kaikki vanhat konkarit lämpimästi tervetulleiksi tapahtumamme Ouluun vajaan puolen vuoden päästä!
  • TERWA
   Aloitetaanpa uusi Terwa-ketju vielä ennen vuoden vaihtumista.

   27. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan 2014 käyttöön otetulla entistä kauniimmalla ja vauhdikkaammalla reitillä, tapahtumakeskuksena toimii Raatin Stadion. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Mukana juoksijoita vauhdittamassa on jo tuttuun tapaan kattava jänispalvelu.

   Tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvomme yhteensä viisi Suunto Ambit3 Sport HR –urheilukelloa,
   yhden kunkin jäljellä olevan hintaportaan jälkeen sekä kaksi itse kisapäivänä 23.5.2015. Nykyinen hintaporras päättyy tänään klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin on mukana kaikkien viiden mittarin arvonnassa!

   Iloista vuodenvaihdetta, vauhdikasta uutta vuotta & tervetuloa kirmaamaan tapahtumaamme toukokuussa! :smiley:

   p.s. uutuutena 2015 järjestämme yhdessä Tervahiihto -tapahtuman kanssa "TuplaTerwa" -yhteiskisan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.
  • ExtremeRun14
   Tahkon lumisissa maisemissa järjestetään 12.4 ExtremeRun juoksutapahtuma.

   ExtremeRun on juoksutapahtuma, missä juoksu radalle on sijoitettuna esteitä. Esteinä tapahtumassa on käytetty mm. auton renkaita, putkia, köysiverkko ja Tahkolla pääsee myös laskemaan liukurilla laskettelurinteitä. Sarjoina ovat kilpa ja hupi. Kilpasarjassa kaikki esteet ja nopeimmin radan suorittanut juoksija on kisan voittaja, hupisarjassa hauskanpito on loppuaikaa tärkeämpää.

   Tapahtuma päättyy illalla AfterRun bileisiin, missä esiintyy Joku Paikallinen Bändi.


   Tapahtumaan voi osallistua yksin tai porukalla, kilpailu- tai hauskanpito mielin.
   Lisäinfoa tapahtumasta, ilmoittautumisesta ja hinnoista löytyy osoitteesta:
   http://www.extremerun.fi/tahko/ KATSO TÄÄLTÄ VIDEO VIIME VUODEN TAPAHTUMASTA!!!

   Tykkää meistä: https://www.facebook.com/extremerun.fi
   Twitter: #ExtremeRun
   Instagram: #ExtremeRunOfficial×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy