Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keväälle hyvä maraton ulkomailla?


Recommended Posts

Auttakaa päätöksenteko-ongelmaista. Kohta kaksi päivää koodannut koneella :throw:miettien mihin lähteä juoksemaan keväällä! Vanhoja ketjuja olen selannut, monta kertaa olen päättänyt ja tunnin päästä katsellut jo aivan toista paikkaa.. kaikissa jotain mikä jää arveluttamaan.tasainen, nopea reitti olis hakusessä, ennätysjahdissa luonnollisesti:thumbsup:

PARIISI - jo kuopattu idea, taitaa olla täynnä ennen kuin oikeasti ehdin päättää! siellä ei siis urheilujuomaa kuin lopussa? pelkällä veellä tuskin jaksan ja maha ei siedä geelejä tms. eikä oikein mitään kiinteää. reittikään ei kovin tasaiselta vaikuta? tungosta?

BARCELONA - pitkiä nousuja > onko siten niin nopea kuin antaisi olettaa? Väänsin korkeusprofiilin tukholman kans samaan kaavaan ja jäi västerbronkin pikku nyppyläks verrattuna ainakin barcelonan alun nousuihin. muuten vaikuttais idealilta..

ROOMA - mukulakivi ongelma. muuten kuulostais kaikin puolin täydelliseltä mut HCMnkin mukulakivi/laatta pätkä saa raivon valtaan ja akilleksen huutaan, niin saattais matka loppua kesken...

ROTTERDAM - tässä tasainen rata, olin jo lähdössä mutta jotenkin aloin karsastaan, kun reitti kuulemma kovin tylsää muutamia kohtia lukuunottamatta. kulttuurista viis mut alko mietityttään et jos kuitenkin tuhansia km raahaudun juokseen niin jotain nähtävää sentään, helposti puuduttavaa.

Zurich ei jotenkin iskenyt, edestakainen reitti, liian ei-kaupunkimainen... Wieniä katoin mut alkaa menee jo liian myöhäseks ajankohdallisesti...

Rotterdam ja Barcelona tällä hetkellä taistelevat osallistumisestani. saa haukkua rotterdamia, niin lähen barcelonaan tutkiin mitä mäkiä matkalla. :hali_knuffl_rein:Pariisi 2x kalliimpi mutta siitä uskoisin että voisi maksaa melki mitä hyvänsä. kiirettä vaan pitäs jos siitä vielä innostun...?

Link to comment
Share on other sites

PARIISISSA kävin tänä vuonna, mahtava tapahtuma, porukkaa ihan pipona, maisemat kivat - Eiffeli - mutta ainakin alle4h sakissa ei pystyny omaa tahtia juoksemaan kun koko ajan oli joku edessä tai tuli takaa eteen. Juu ja se urkkajuoma tarjolla vasta puolenvälin jälkeen... Mutta voin suositella, oli Kokemus.

ZURICH joku kaveri sanoi että jos muita vaihtoehtoja on niin jätä väliin.

WIEN olen lukenut samoin vanhoja ketjuja, hmmm...?

ROTTERDAM tämä tällä hetkellä vahvimmilla, lennot ja majoitus Amsterdamista ja junalla kisapaikalle, katellaan niitä maisemia sit jossain muualla, eli lähetäänkö tänne?

Link to comment
Share on other sites

Joka kevät olen viimeisen viiden vuoden aikana käynyt jossain keski-etelä eurooppa akselilla, koettu Barcelona, Zurich, Hampuri, Rooma ja Malta. Todella vaikea laittaa mihinkään järjestykseen, kaikki olleet huipputapahtumia. Jos on aivan pakko valita, mikä on ollut paras ei vastausta ole:

Eniten porukkaa ja tunnelmaa: Hampuri, 20 000 juoksijaa ja 700 000 ihmistä reitin varrella.

Nopein reitti: Kaikki nopeita, järjestyksessä Zurich, Malta, Hampuri, Barca ja Rooma

Erikoisin: Malta, lähtö muistaakseni lähes 200metriä maalia ylempänä, on kuitenkin muutama raastava ylämäkikin reitillä.

Minne lähtisin uudestaan: Jostain syystä Barcelonaan. (tosin ensi keväänä menen Hampuriin, puolittainen työmatka )

Link to comment
Share on other sites

Tässä vielä yksi ehdotus: Kööpenhamina 23.5.2010.

Kokemusta ei ole, mutta ensi keväänä aion mennä kokeilemaan. Ensi vuoden reittiä ei ole vielä paljastettu, mutta kovin mäkinen se ei voi olla, sillä koko kaupunkihan on lähes tasainen. Osallistujia odotetaan 15 000, joten juoksuseuraa riittää, mutta tungosta ei pitäisi olla suurten kaupunkimaratonien tapaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy