Jump to content
Juoksufoorumi.fi

2.4


Pampa
 Share

Recommended Posts

Viikon ensimmäinen ja samalla viimeinen lenkki aamutuimaan. Matkan puolivälissä huimasi aika ikävästi....ei ollut kaukana lipat sen takia. Tähän löytyy ihan fysiologinen syy, ja sen takia pitää vaan tulla asian kanssa toimeen. Mutta lenkki oli itselleni kova, sillä keskisyke oli peräti 162 ja maksimi 176. Jumituksia jaloissa toki, mutta eiköhän ne siitä vielä avaudu.

Lenkin alussa ja lopussa noin 500 m kävelyä. Ja lenkin pituus noin 10 km.

10 km/ 1:00:59 / 6:06 min/km / avg. 162 / max. 176

p.s. Hieman flunssainen olo, joka saattaa selittää myös korkeat sykkeet.

Link to comment
Share on other sites

Pitkä takana täälläkin. 27 km ( 5,55 / 134 ).

Kahteenkymppiin asti syke oli tasaisesti 130 mutta sitten taisi loppua Markulta energiat. Mukana oli Dexalin vyöllinen kotipolttoista ( punaherukkamehua ) ja se taisi olla liian kevyttä näin pitkälle lenkille.

Yhdyn edelliseen Kurppaan, eli oikean jalan polvitaive tai pohkeen yläosa edelleen tosi kipeä. Ei mene jalka koukkuun asti mutta tommosta hissuttelua kesti kohtuuliisesti ettei tyyli ( ai mikä juoksutyyli, heh ) särkynyt nilkutukseksi.

Aamulla paistoi aurinko mutta meni pilveen juuri ennen lähtöä. Onneksi ei satanut vaikka luvattiin. Lämpöä + 2 astetta. Missä se kevät viipyy.....

Link to comment
Share on other sites

PH pitkä takana.

22,1 km - 2:27:00 - avg 129 - max 140

Sykkeetkin sen kertovat, että oli tasavauhtinen alusta loppuun.

Olisko tämmöistä polvivaivaa liikkeellä tarttuvana tautina - mullakin rupes pistämään oikeeta polvea, niinkuin joku olisi tökkinyt sinne pari sataa neulaa. Onneksi vasta viimeisellä kilometrillä.

Link to comment
Share on other sites

22km/2:20h/Keskivälissä 20min 6:00min-km/loppuos 1h 6:15-km avg139

Nyt ei jalkavaiva ei enään kummemmin vaivannut, vaan pääsin juoksemaan rennosti. Rentous näkyi heti alentuneena sykkeenä. Huomasin, että joudun hieman opettamaan toista jalkaa taas rullaavampaan, normaaliin askellukseen > syke laski heti n. 5 pykälää kun keskityin ko. asiaan...

Kevät ja Tukholma täältätullaan... :innostunut :innostunut

Link to comment
Share on other sites

PK 2:59 - 28,3 km (6:19/km) - avg 144, max 158

Pisin lenkki treenikaudella ennen Tuusulaa. Vikalla kympillä pyrin pitämään vauhtiakin tasaisena, joten hieman nuo keskisykkeet pääsivät nousemaan, kun vielä reittivalinta oli mahdolisimman mäkinen.

Hyvä fiilis jäi, sen verran kevysti kolme tuntia meni tänään.

Link to comment
Share on other sites

15,5 km, 78min. Tuli juostua välillä vähän lujempaa ja välillä hiljempaa ilman sen kummempaa tavoitetta. Kait se tämäkin on parempi kuin ei mitään. Oli vähän veto pois tänään... :pilvi

Akiles tuntuu taas vähän kummalliselta ja on hieman kipeäkin. Pitäs varmaan pitää hiihtopainotteinen kevyt viikko. Saas nähdä kykenenkö.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy