Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiista 13.10


pakuri
 Share

Recommended Posts

Juoksua 45 minuuttia, seassa 7 minuutin VK-vetoa. Pohkeissa ja penikoissa pientä kipuilua, muutoin tuntui aika hyvältä. Taas upea syyssää!

Suosittelen ottamaan ne pienet kivut huomioon, ettei käy kuten miulle.

Se kipu nimittäin ei vähene, jos et hoida sitä kuntoon. Kohta huomaat että se kipu on kanssasi kävellessäkin. No joo se saarnasta, en miekää uskonu kun minua 2-3vkoa sitten varoteltiin.

Ittellä tänään jälleen ei juoksua eli 45min crostrainerilla intervalliohjelmalla ja päälle rinta+hauis+ojentaja+hartia+vatsa kuntopiiriä laitteesta toiseen ilman taukoja 15min. Koko roska siis 60min, ave 125.

On käsien voimataso tullu alas rajusti kun ei jaksa 10kg käsipainoilla vääntää 3*15 ilman irvistystä??!!? No kait se siitä, yli vuosi aikaa kun viimeksi punttaillu.

Positiivinen päivä myös penikan suhteen, ei kipua crossaillessa kuten eilen :=)

Link to comment
Share on other sites

Odotin innolla, että pääsee juoksemaan. :026:Pää nautti juoksemisesta kaikin puolin, mutta jostain syystä jalat tuntuivat mahdottoman raskailta. Niinku olis sementtiä vetänyt perässä. Olin suunnitellut pidempää lenkkiä leppoisasti hölkytellen, mutta tyydyin sitten vähän lyhkäsempään kun jalkojen raskuus ei hellittänyt millään.

Juoksua siis 1h4min ja 8 km:n matka avgsykkeellä 149.

Mukava lenkki sinänsä, mutta jotenkin harmittaa nuo jalat. Viimeksi kävin torstaina juoksemassa viikonlopun reissun takia ja sunnuntainakin kävin ainoastaan uimassa pari kilsaa niin luulisi niiden olleen jo selvänä, mutta ku ei... Noh, pitää antaa niille lepoa taas.

Link to comment
Share on other sites

VK 14,2 km @ 4:48/km, ave 163. Eli kiihtyvävauhtinen VK-lenkki: VR 2 km + VK 10 km (4:59/km => 3:59/km (ave 183)) + VR 2,2 km. Kulki aika kepeästi, mikä tuntuu hyvältä. Tässä vaiheessa kyntäminen on jo yleensä päällä ennen maraa (=kuntopohja ei ole riittänyt valmistavaa kautta). Tuulta riittämiin ja illalla tuli jo pimeä (kas kas). Viimeinen pidempi kovempi ennen wihan maraa. Huomenna kevyt palauttava aamulenkki, to lepoa (Brysseli), pe maravauhtinen lyhyt jne.

Adioksilla taas vetelin, en taida niillä uskaltaa maralle lähteä, kiitos hatapalle tätäkin kautta kommunikoinnista tossuvalinnassani.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy