Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Geta marathon, Ã…land, 6.12.2009


Recommended Posts

Sää oli viime vuonna aivan erinomainen. Ehkä kolme neljä astetta plussan puolella, kuivat tiet ja ilman tuulta. Talvet ovat olleet monta vuotta peräkkäin erittäin "huonoa" Ahvenanmaalla ja alkaneet vasta helmi- maaliskuussa, ja siksi päättimme järjestää tämän juoksun.

Mutta nyt on vaikeata saada aikaiseksi suomenkielinen ohjelmaa tätä kilpailua varten.

Meillä valitettavasti ei ole mitään kuljetusliikenne Getaan ja Getasta, ja maksu on paikan päällä ennen starttia. Numerolappu voitte hakea kilpailukansliasta (Getan koulusta) aivan starttipaikan lähellä, mutta käy hyvin ottaa mukaan omakin (vanhasta juoksusta). Meidän starttipaukku on kirkonkello - 10.00., ja on pienen mietiskelyhetki kirkossa ennen juoksua. Siis starttipaikka ja maali (+ pukeutumishuone ja kilpailukanslia) on aivan Getan kirkon vieressä. Ja Geta on saaren pohjoisin osa. On helppo löytää!

Itse juoksutapahtuma on luonnollisesti moninkielinen, mutta vastaan tietysti tällä palstalla jos kysymyksiä kotisivun informaatiosta tulee.

Ulf

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Halpaa ja hyvää majoitusta löytää ainakin noin kolmelle tai neljälle henkilölle mukavasta bed&breakfastista, joka sijaitsee Finnössä, noin neljä kilometriä kirkkokylästä. Se on kaunein ison talon kellarinosastossa, ja sisältää aamiaisen. Voin järjestää asiaa jos ilmoitatte muinulle ainakin pari viikoa ennen 6.12.

Sitten löytääkin muutamat vuokratupat Getassa. Veljelläni on iso vuokratalo aivan keskustassa jos tulee esimerkiksi kerho tai ryhmä. Siihen mahtuu vaikka kymmentä henkilöä. Havsvidden on aika kallis vaihtoehto. Kannattaa tsekkata www.Ã¥land.turist/ Geta, ja soittaa, tai sitten minun kautta.

Ulf

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

No nyt se on juossut. Kahdeksan kilpailijaa kaikki kaikkiaan menivät koko matkaa, 42,2 km, ja hieno tunnelma, tyytyväisiä ihmisiä, sekä Ruotsista että Suomesta. Sää oli harmaa, plussalla, vähän märkää ja ilman tuulta, siis erinomaista. Hartaushetki ennen oli antoisa. Mulle oli paras kokemus keskustella toisten kanssa samalla kun juoksin. Eräs juoksija Ruotsista oli juossut yli 600 maratonia, ja 47 tänä vuonna! Meillä 2010:een tavoite on ainakin tuplata osaanottajien määrä. Tervetulleeksi mukaan kaikki 2010!

Ulf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy