Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kannattaako edes yrittää?


Punaposki
 Share

Recommended Posts

Manguin tästä jo tuolla loukkaantumisalueella, mutta esitänpä saman pohdinnan tännekin.

Ilmottauduttiin miehekkeen kanssa juoksemaan puolikas Vantaalle ylihuomenna. Sepon puolikas läpi -ohjelmaa ehdittiin mennä ehkä kolmen viikon ajan (taidettiin aloittaa viikosta 6), tuohon osui 2 pitkistä joilla juostiin n. 16 km. Ensimmäistä näistä pitkistä lenkeistä edelsi viikon parin juoksutauko ja lenkki oli vähän raskaan oloinen, toisen jälkeen olisi jaksanut juosta pidemmällekin.

Sitten miehelle tuli ensin jalkaan kevyt rasitusvamma, sitten flunssa, ja näistä pari viikkoa juoksutaukoa. Eilen oli eka yhteislenkki näitten jälkeen, puolen tunnin kevyt hölköttely, jalka oli ihan ok muttei täysin oireeton. Tänään oli tarkoitus juosta vielä tunnin lenkki (n. 8,5 km), mutta jää väliin aikataulujen kaatumisen takia. Tai ite meen varmaan vielä hölkötteleen, mutta mies ei ehdi.

Kannattaako lähtä yrittäänkään sitä puolikasta? Tuleeko keskeytys?Tympäsee ku on mainostanu muutamille tutuilleki että on menossa sinne, hävettää jos ei mennäkään... Aikatavoitteita ei ole, kuhan läpi päästään.

Ja sitte vielä kysymys: kuinka äkkiä juoksun jälkeen (jos sinne mennään) selviää paikalta pois? Ruukaako olla jonoa suihkussa jne? Pitäis nimittäin ehtiä vielä toiseen menoon samana iltana.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ainahan voi lähteä kokeilemaan. Alla on kuitenkin kaksi pitkää lenkkiä, eikä puolikas nyt niin mahdoton matka ole. Kyllä sen selviää lävitse. Toisaalta kannattaa tiedostaa varsinkin tuon rasitusvamman olemassaolo. Jos juostessa tuntuu pahalta, niin ei kannata itseään hajottaa. Uusia kisoja kyllä tulee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy