Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Uintiharjoittelu ja uintiharjoituksia


bitcooler
 Share

Recommended Posts

Aikuisten uimatekniikkakurssi on ohi, ja perustekniikka vapaa-, rinta-, selkä- ja perhosuinnista on jotan perustasolla opittu. Kurssin jälkeen jatkan paikallisessa uintiseurassa Masters-uimareissa, josta toivon löytynee opastusta ja treeniseuraa uinnin kehittämiseksi edelleen. Halusin perustaa tämän ketjun, että voidaan jakaa erilaisia uinti- ja uintitekniikkatreenejä jotakin tarkoitusta varten. Itsellä on kurssin jälkeen sellainen olo, että olisi kiva tietää minkälaisia treenejä voisin tehdä esimerkiksi peruskunnon kehittämiseksi ja erilaisia uintitekniikoita käyttäen. Mukana voisi olla myös uimalaudan, lättärien, pullarien käyttöä ja uintidrillejä. Itse tarjoan linkin uimarit.fi sivuilla olevaan treeniin (en ole itse kokeillut vielä), jossa on mukavasti eri uintitekniikoita sekaisin:

http://uimarit.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=40

Link to comment
Share on other sites

Tässä tosi hyvää vapaauintioppia. Videon postitti joku jo aikaisemmin tänne palstalle, en valitettavastiu nyt muista kuka, mutta tätä on tullut muutaman kerran katsottua ja jotain opittuakin:

http://www.universalsports.com/mediaPlayer/media.dbml?id=421587&db_oem_id=23000 Kesto noin 30 min ja itse Phelps pulikoi

Aivan loistavaa materiaalia! Pitäis heti päästä baanalle kokeilemaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy