Jump to content
Juoksufoorumi.fi

29.3


Henkka78
 Share

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aamuinen lenkki 15,1 km 6:08/142. Olipahan taas kokemus, lumipöperöä alla ja taivaalta tuli vastatuulen saattelemana lunta päin näköä :itku . Lasit olis ollu hyvät 8), vois todeta. Mutta tulipahan taas tehtyä.

EDIT: Siirränpä tämän tänne, kun aloitettiin Henkka78 kanssa tämä päivä samoihin aikoihin, tosin minä lähetin viestini pari minuuttia myöhemmin. Mutta aloitin lenkkini vastaavasti aikaisemmin eli klo 6.01.

Link to comment
Share on other sites

Kateellisena lueskelen aamutreenailijoiden kirjoituksia. Kyllä minäkin sitten keväämmällä aamuisin pusken intoa täynnä pitkin metsäpolkuja :viheltely . Tänään sen sijaan kävin iltapäivällä taistelemassa lumipöpperössä tunnin verran. Aurauksesta ei ollut tietoakaan ennen viimeistä kymmentä minuuttia. Otin pöpperötaaperruksen lihaskuntoharjoituksena, kun sai todella tehdä töitä, että jalka nousi. Eipä uskoisi, kun ikkunasta ulos katsoo, että lauantaina elämme jo huhtikuuta. Täällä ainakin lunta riittää vielä toukokuullekin. Hiihtäjät myhäilevät tyytyväisyydestä, kun pääsiäisenä ei tarvitse lähteä poroja moikkaamaan, kun haluaa suksille.

Link to comment
Share on other sites

Elämäni pisin lenkki heitetty.

180min. 26km. 8,7km/tunnissa.

Päätin juosta omien tuntemusten mukaan sellaisella vauhdilla , mikä hyvältä tuntuu. En vilkuillut sykkeitä, enkä km aikoja. Juoksu tuntui hyvältä ja askel kepeältä. Viimeisen viiden kilometrin kohdalla alkoi väsymystä tuntua jaloissa. Mutta hyvävoimaisena saavuin kotiin.

Keskisyke oli 150. Reitillä oli isoja ylämäkiä, jotka juoksin myös. Siksi ks. korkea. Tasaisella sykeväli pyöri 143-147.

Ihan positiivinen kokemus. Nyt huilitaan seuraavat kaksi päivää laivalla.

Link to comment
Share on other sites

10 km PK:ta ( 5,11 / 145 ). Syke aika korkealla....?

Maanantaina lepopäivä ja eilen olosuhteiden pakosta myös.

Siinä otettiin nyt miehestä mittaa, kun joutui pitämään kaksi lepopäivää peräkkäin. Heh! Tien pinta oli eilen nimittäin täällä(kin) niin liukas ettei ollut mitään järkeä lähteä telomaan itseään ulos.

Huomenna taas lepoa ja perjantaina VK:ta jos keli sallii.

Link to comment
Share on other sites

Aamusella olo oli vielä ihan pöpperö (johtui ehkä siitä, että piti lukea uusin Harry Potter loppuun ja meni hiukan myöhään). Mutta olo selkeytyi päivän myötä ja lähdin iltapäivällä kokeilemaan uudestaan tätä kevyttä lenkkiä.

12km, aikaa meni 1h15min. Avg 139 ja vauhtikin näkyy olevan keskimäärin 6.17min/km. Thin Lizzy on muuten oiva kevyen lenkin vauhdittaja.

Numeroukkoa pitää muuten vielä kiitellä. Häneltä luin ensimäisen kerran tuosta, että lenkki lopetetaan kevennykseen. Eli nykyään kävelen reippaasti vajaan kilometrin loppuun ja ei ole enää jalat niin tönkissä ja koppurat kuin ennen.

Link to comment
Share on other sites

7,12km - avg 158(79%), maks 184(92%) - avg 6:47min/km, max 4:34min/km

Eli lenkki juostiin sykemittariin juuri vilkaisematta, vauhti tuntui hieman kiihtyvän loppua kohden. No, se oli oikeastaan vähän niinkuin tarkoituskin sen eilisen hiiviskelyn jälkeen.. Hauskaa oli. Huomenna sitten ihan kävellen koiran kanssa. Ja perjantaina jos koittais taas sitä hiipimisjuoksua..

Mutta nyt pitäisi kyllä taas alkaa keskittyä kokeisiin lukemiseen, niitä on taas tulossa enemmän kuin tarpeeksi. :vihainen2

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy