Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Talvijuoksut 2009-2010, Lappeenranta


Recommended Posts

Tänään tiistaina 6.10. alkavat taas Lappeenrannassa talvijuoksut (matkat 1, 3, 5 ja 7 km), startti klo 18.00 Aikuiskoulutuskeskukselta. Lisää infoa löytyy mm. Raja-Karjalan Suunnistajien sivuilta; http://rakas.net/tapahtumat/talvijuoksut.

Josko tuota itsekin kävisi kokeilemassa miten tehokkaasti ylimenokauden höntsäily on vauhtiin vaikuttanut.

Link to comment
Share on other sites

Mukavasti oli porukkaa paikalla, erityisen ilahduttavaa oli nuoren polven aktiivinen osallistuminen. Sää oli syksyisen kolea, mutta mitäpä muuta voi lokakuisessa Suomessa odottaakaan, siis pukeutukaamme oikein ja sopeutukaamme, aamen.

Seiska tuli vedettyä ilahduttavan reippaasti, taisi mennä juuri nippa nappa alle puolen tunnin. Vetoapuja oli matkan varrella hyvin, siitä kiitos. Anaerobisen kynnyksen tuntumassa taidettiin mennä jokseenkin koko matka ja uudet maksimisykkeetkin tuli löydettyä viimeisen parin kilometrin "loppukirissä" (loppukiriltä se nimittäin tuntui vaikkei varmasti näyttänyt). Eli onnistunut keikka oli ja nyt saunaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mukavasti on näköjään saatu talvijuoksut käyntiin ja hyvin on ollut porukkaa paikalla. Valitettavasti omalta kohdalta työnantaja piti "harrastuksista" huolta tällä kerralla, katsotaan uudestaan mikä on tilanne jatkossa. Eiköhän tämä talven aikana jokusen kerran ohjelmaan osu. Tuo kuitenkin mukavasti vaihtelua pimeän talven yksinäisiin juoksuihin.

Arska-68 tykitti hienosti alle puolen tunnin, loistava veto! :thumbsup:

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan LUM:n sivuilta: http://www.lum.fi/php/GetBulletin.php?lang=fi&date=1254850140&category=Ajankohtaista

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Taas tuli lompsittua seiska talvijuoksujen merkeissä. Porukkaa oli paikalla mukavasti, erityisesti 1 km matkan juniorijuoksijoita oli melkoinen lauma. Jonkin verran tuli matkalla kolareita kun juniorit kääntyivät puolen kilometrin pinkomisen jälkeen takaisin kohti lähtöpaikkaa ja törmäilivät hitaammalla alkuvauhdilla liikenteeseen lähteneeseen pääjoukkoon.

Asfaltti oli paikoin kuiva, paikoin vähän luminen ja osittain hivenen jäinenkin, mutta kuitenkin varsin hyvin juostava, eli liukkaus ei haitannut menoa. Itsellä kulki ihan mukavan tasaisesti, paitsi loppumatkasta kokeilin vallan tahallaan, että miltä ne maitohapot oikein jaloissa tuntuvatkaan. Vaikka toi spurttailu ei ehkä muuten niin järkevää olekaan, niin tekee se ainakin matkanteosta kiinnostavampaa kun ei tiedä hyydyttääkö loppukirillä muut vai ehtiikö hyytyä itse. Taisi itsellä aikakin parantua viimekertaisesta, mikä sekin ilolla aikakirjoihin merkittäköön. Kiitokset ajanottopalvelusta ja juoksuseurasta!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Taas käytiin hilppaisemassa talvijuoksujen merkeissä, vaikka itse talvi ei ollutkaan suvainnut saapua paikalle tapahtumaa juhlistamaan. Pienessä tihkusateessa mentiin. Varmaan jo balttiarallaa vajaata kilometriä ennen kääntöpaikkaa vastaan tuli joku niin kovaa, etten edes ehtinyt tunnistaa. Eli sen on täytynyt olla ForrestG tai sitten näillä kulmilla juoksee joku muukin sairaan kovaa.

Omat juoksut meni mukavasti, sain vedettyä viimeisessä loivassa ylämäessäkin taas mukavasti hapoille. Aika oli viimekertaista survomista jonkin sekunnin hitaampi, eli ei paha.

Erityistunnustus junioreille, jotka tällä kertaa suorittivat puolen kilometrin paalulla kääntymisensä paluusuuntaan mallikkaasti. Ainakin siltä osin mitä itse ehdin tilannetta havannoida, törmäilyiltä vältyttiin ja kaksisuuntainen liikenne sujui mainiosti.

Kaikinpuolin hyvät tsempalot oli taas.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut hyvistä suorituksista!

Itsellä työnantaja on pitänyt huolen, ettei ole päässyt vielä talvijuoksuja kokeilemaan ja eilen olin vielä toipilaana, joten siityy taas ainakin kuukaudella...

Onko Lum:n maratonkoulun jatkoryhmästä kuulunut mitään? Tietääkö kukaan? Ollut hiljaiseloa Cooperkoulun jälkeen...

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut ForrestG:lle mahtavasta reittiennätyksestä ja Arska-68:lle erinomaisesta suorituksesta, tasaisen vahvana on meno pysynyt verrattuna edelliseen kuukauteen. Samoin onnittelut muille paikalla olleille! Itse olin vetelä ja laiska lapanen, enkä ilmestynyt viivalle. Tosin tällä kunnolla olisi järjestäjien kellosta loppunut veto.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Taas eilen käytiin ahistamassa kevään viimeisissä talvijuoksuissa, virallisia tuloslistoja en ole vielä löytänyt, mutta omalta osalta meni ihan putkeen (paitsi että loppukirikamppailussa tuli taas kerran reilusti turpaan). Eli tiputeltiin sekunteja pois syksyn ajoista.

ForrestG tykitti taas porukan nopeimpana, mutta oli maalissa kuin maansa myynyt. Kyllä se siitä vielä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy