Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jesper Olsen Worldrun II Suomessa - Sarah palaa WR II:een!


hemp
 Share

Recommended Posts

Vaihdetaanpa tämän ketjun viimeinen juttu:

Toisessa ketjussa oli juttua siitä, että Reiska palaa mukaan juoksuun (+++ supporttia!). Tämä tapahtuu arvion mukaan 20.10.2009. Mutta sitä ennen myös Sarah on palaamassa takaisin porukkaan, suunnitelman mukaan jo 7.10.2009. Hieno homma!

Samana päivänä on joku juoksukilpailukin tuolla Pemban kaupungissa. Jesper epäilee mahtaako enää pysyä Sarahin kyydissä. Jesper on myös rikkonut paremman kännykkänsä ja yrittää saada siihen varaosia (miksei osta uutta?). LifePilot seuranta ei pelaa ennen sitä.

Mosambikissa asioita, mm. huoltoauto Jesperille, Sarahille ja Reiskalle, järjestelee ensisijaisesti eräs Antonio Tanskan suurlähetystöstä Maputosta. Yhteyksiä ei ole liiaksi asti eli jos jollain on vinkkejä toimivistä yhteyksistä Mosambikiin, niin niistä voisi vihjata mulle tai cornerille. Ehkä se siis olisi avuksi jollain tapaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Sarah oli Mosambikissa pari viikkoa ja palaili sitten muualle. Nyt hän on luvannut tulla uudestaan juoksemaan ja tällä kertaa Swazimaahan. Mukavaa tuollainen matkustelevan juoksijan elämäntapa. Toiset täällä vaan talven pakkasten keskellä puurtaaa töitä... Swazimaa on pieni maa Etelä-Afrikan ja Mosambikin välissä ja siellä viivyttäisiin tusikin viikkoakaan, ellei väliin tulisi joulu.

Viimeksi Mosambikissa Line saapui Khratumista (Sudan) paikalle vähän Sarahin jälkeen. Saapi nähdä saako Sarahin vierailu aikaan nytkin liikennettä sieltäpäin. Linestä ei ole ihan viime aikoina ollut mainintoja raporteissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy