Jump to content
Juoksufoorumi.fi

28.10


unaz
 Share

Recommended Posts

55 minuuttia ihanassa räntäsateessa ja loskassa. Mie en ole kyllä ihan päästäni terve kun tykkään tuollaisessa säässä liukastella.

Siitäpä tulikin mieleen. Ajoin viime talven volvolla ja se oli niin tuttu ja turvallinen. Kun liukkaalla kääntyi, perse heitti. Mutta nyt siirryin saabiin ja olikin yllätys kun liukkaalla käänsi rattia, se mitään kääntynyt kun puski vain tiukasti eteenpäin. Ei nyt sentäs ojaan menty, mutta hiukka on opettelua.

Link to comment
Share on other sites

Juoksutauko alkaa pikku hiljaa olemaan ohi. Juoksin n. 7km apaut 41min, jalkapodista loppui patteri heti alkumetreillä, taitaa olla patteri lopussa myös kellosta tai lähettimistestä, sykelukemat näyttivät ihan mitä sattuu 140-197??.

Muuten juoksu tuntui ihan hyvällä, ainoastaan jo ennen vantaata vihoitellut lonkka ja alavatsa vamma muistuttivat aluksi, meni kuitenkin ohi.

Huomenna olis sulkapalloturnaus, luvassa 4 kaksinpeliä ja saman verran nelinpelejä. Katselin osallistuja listaa, yhdessä joukkueessa näyttäis olevan vuoden 2003 veteraanien MM-kisojen nelinpelin hopeamitalipari, ollaankohan vähän väärässä sarjassa :viheltely . Kyseessä mulle eka sulkapalloliiton järjestämä turnaus, no pääasia että hiki lentää.

Link to comment
Share on other sites

Erittäin kevyttä hölkkää 7 km ja 45 minuuttia. Ekat juoksuaskeleet Kankaanpään jälkeen ja joku outo ´"lukko" oli oikeassa polvessa´, mutta se kyllä hellitti matkan myötä. Saattoi olla kyllä eilisellä hieronnallakin asian kanssa jotain tekemistä. Mutta muuten oli olo mitä parhain.

Ei mitään jälkikolotuksia. :pallo

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy