Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paras ilmainen tietoturva ?


-jones-
 Share

Recommended Posts

Minkälaista tietoturva settiä koneissanne on "örkkien" ja muiden uhkien varalle ? Minulla on Windowsin oma palomuuri, Avast virusohjelma ja muita uhkia varten Super AntiSpyware ja kone toiminut ihan ok, mutta onko olemassa parempaa ilmaista settiä ja vinkkejä kiitos, jos on jostain hyvästä tietoturvaohjelmasta kokemuksia ja päinvastoin, mistä ohjelmasta on huonoja kokemuksia:throw:

Link to comment
Share on other sites

En tiedä parhaasta, mutta itsellä ollut jo vuosikaudet käytössä ilmainen AVG antivirus, eikä ole ollut viruksista haittaa. Palomuurina niinikään ilmainen ZoneAlarm.

Riippumatta ohjelmistosta, eniten vaikuttaa maalaisjärjen käyttö Internetissä liikuttaessa; kaikkia epämääräiseltä vaikuttavia sivuja ei kannata avata, kaikkia ohjelmia ei kannata asentaa ja aina ei kaikille asennetuille ohjelmille kannata antaa lupaa yhdistyä Internetiin. Vähän kun perehtyy asiaan, eikä joka kerta promptin hypätessä ruudulle paina nopeasti "Yes, I agree" tai "Yes, allow", niin säästyy jo paljolta.

Link to comment
Share on other sites

Pääkoneessa vaihdoin juuri tähän mikkisoftan omaan torjuntaan http://fi.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Security_Essentials kun ei jaksa noita ilmasia mainoksia katsella. Tämä uusi ilmanen virustorjunta winkkarin omalla palomuurilla tuntuu toimivan ok. Toisaalta tässä miniläppärissä on linux joten ei tarvii viruksia pelätä...

Link to comment
Share on other sites

All right! Hyvä kuulla, että monet muutkin käyttävät windowsin omaa palomuuria. Sitten monet tutuistani sanovat, että älä missään tapauksessa käytä sitä windowsin omaa palomuuria, koska virukset yms. menevät heittämällä läpi ? Ota näistä nyt sitten selvää...Summa summarun: Homma toimii ja näillä mennää toistaiseksi kunnes löydän paremman ratkaisun. p.s. Download.fi on hyvä paikka minne tulee uusimmat tietoturvaohjelmat yms.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy