Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 27.9


Mensonge
 Share

Recommended Posts

Tänään lähdettiin Poronpolulle Lopelle kaverin kanssa aamusta. Oli ihan hyvä ajoitus, hetkeä myöhemmin ilmeisesti väkeä olisi ollut paljon enemmän ja autolta lähtöpaikalle olisi saanut todella kävellä varmaan useammankin ylimääräisen kilometrin.

Reitti oli tällainen:

Poronpolku_27092009.jpg

Eipä tuo tietenkään vielä paljoa kerro, mutta siitä saattaa voida kuvitella miten komeat maisemat tuollaisella reitillä voisi olla..

Maisemat olivat todella komeat. Reitti oli hyvin opastettu ja kaikki, kuulemma yli 2500 ihmistä, mahtui reitille kohtuu hyvin. Tämä tietenkin johtuu eripituisien polkujen mahdollisuudesta, joita varmasti hyödynsivät.. Toisin kuin me. Eihän siinä kohti enää voi kun lähteä pitempää kirtämään kun tulee valinta 24/30 ja voimia tuntuisi olevan kiitettävästi jäljellä.

Kipeä nilkka toi menoon jonkin verran lisähaastetta, mutta luulen, että polut olivat paljon parempi vaihtoehto kuin mikä tahansa tasaisella juostu matka.

Tämä kertonee jotain maaston vaativuudesta:

29,47km 3:23:21 (6:54/km) syke 161/184, tässä mukana tauotkin. Tauot pois laskettuna aikaa paloi 3:10 tietämille.

Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen!

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen pitkis yli kolmeen viikkoon... 17.4km ja 1h48min. Pientä flunssastelua ja niinpoispäin -- kyllä sen päälle huomasi, ettei ihan priima-iskussa olla, palauduttava on. Ja skipattava se Vantaan maraton.

Itse lenkki oli kesälomamaisemissa pk-lenkki järven ympäri, välillä aurinkoa ja vuodenaikaan nähden huiman lämmintä, välillä julmettu puhuri suoraan naamariin.

Link to comment
Share on other sites

21,1 km/2:22:35/156 keskisyke/1289 kcal/6:45 min km vauhti

Ennen Vantaan Maraa (puolikas) piti vielä saada yksi pitkä lenkki alle. Liekö harjoituksen puutetta, kun ei ole pitkiä lenkkiä ollut moneen viikkoon, mutta vatsa iski ripulille ja pusikko kutsui kaksi kertaa. Siinä mielessä ei nautinnollinen lenkki. Vatsaa koskee edelleen.

Varusteina melkein samat kuin eilet, paitsi kisakengät New Balancet ja kisapaita eli HCR2009 paita. Siinä on lyhyemmät hihat kuin eilisessä paidassa, mutta on kuitenkin tarpeeksi pitkä. Ja vanhan työpaikan mainospaidassa en oikein kisassa kehtaa juosta.

Vaikka ilma oli melkein samanlainen kuin eilen, tuuli teki sen kylmäksi. Lähdin liikenteeseen hieman aikaisemmin kuin eilen eli klo 15.30, joten lämpöä oli 15 astetta eli aste enemmän kuin eilen. Juoksin ehkä 80% matkasta ilman takkia, mutta vastatuuleen juostessa jouduin laittamaan takin päälle. Se on vain hiostavaa materiaalia, ei hyvä kisassa.

Testasin samalla myös musalistaa, vaikka reitti olikin eri kuin 2 viikon päästä. Musalista on kuitenkin suunniteltu koko maratonille, joten tiedän nyt, mitä kappaleita joudun siirtämään uusiin paikkoihin.

Ps. 1200 kilsaa tuli samalla tänä vuonna täyteen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy