Jump to content
Juoksufoorumi.fi

27.3


Reino
 Share

Recommended Posts

Uintia 1100m, ja tutaa teki. Tavoite joka kerta on uida aina 100m pidempi matka kuin edellinen. Näinollen loppukesästä matkaa pitäisi kertyä jo hyvinkin kakkosella alkava luku.

Samalla uimahallissa oli erään hyvin tunnetun suomalaisen yrityksen ravintokonsultti paikalla, joka mittasi ilmaiseksi rasvaprosentteja ja painoindeksejä. Noh...kyllähän tämä tiedettiin, että ihanneluvut ovat kaukana. Rasvaprossa oli korkea eli 27,4 %. Jotta se olisi hyvä, niin prossan pitäisi olla tuolla 20 tai mielellään alle. Painoindeksi taas oli 24,6 eli hieman koholla, muttei huolestuttava luku kuitenkaan. Elikkä ravintoon on kiinnitettävä jatkossa huomiota. Kuulemma liian korkea rasvaprosentti altistaa aivohalvaukseen...eiköhän siinä ole motivaatiota jatkossa tarpeeksi, että syö terveellisesti.

Link to comment
Share on other sites

Eilen sählyä, tänään 10.3 km, 6.07/km. Hyvä keli, liikaa vaatetta. Lenkki tuntui hyvinkin kevyeltä, ei painanut sähly jaloissa.

Salia jakava verho oli jumittanut ala-asentoon, joten jouduttiin pelaamaan puolella kentällä. Hien kyllä sai päälle, mutta ei siinä kovin montaa juoksuaskelta ehtinyt ottaa, kun tuli jo seinä vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Maastojuoksua, takametsien maanteitä pitkin, ylämäkeä, alamäkeä jne.

Sykkeet nousi löysän alun jälkeen aika nopeasti tuonne 160 tasolle. Reilun kilometrin ylämäki metsätiellä teki teppoa.

Kuormaa oli, vauhtia 5:21 ja matkaa 14,2 km. s. 152. aikaa meni 1:15:59

Että tälleen täällä Mäntsälän umpimetsissä. Oli jotenkin alussa n. 4 km jalat tönkkösuolassa ja kulku " aukesi " vasta todella hyvin tuolla 12 km jälkeen. Piruko näistä sitten mitään ymmärrä, kun joskus menee ja joskus taas sitten ei...

Link to comment
Share on other sites

PK 0:54 - 8,2 km (6:37/km) - avg 138, max 151

Kevyttä palauttelua eilisestä. Jalat tuntuivat väsyneiltä, mutta jäykkyyttä ei ollut. Vastatuuleen meno tuntui raskaalta ja sykkeet meinasivat alussa nousta, mutta kun pääsi pahimmalta tuulelta suojaan, niin homma tasaantui.

Huominen lepoa, edessä reissu Poriin Ässät-Tappara peliin kaverin kanssa. Sääennuste näytti aika ikävältä, eli huomenna madellaan autolla...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy