Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 20.9.


Recommended Posts

21.1K 1.30.33 ihanteellisissa olosuhteissa. Ensinmäinen maksullinen juoksutapahtumani sitten 2006 Ruisrääkin. Puolustukseksini kyseessä oli oman kylän kisa ja puoliksi Fat Ass tyylillä. Kaikille annettiin hyödyllinen tavara palkinto. Nopeimpia ei palkittu erikseen, juostiin ilman numerolappuja ja myös lähtö/maali banner (vaate?) puuttui, juoma-asemilla puhdasta lähdevettä. Mitä hitaampi juoksija, sitä kovempi kannustus maalissa.

Kävelijät lähtivät ½tuntia etuajassa eikä hitaimmista juoksijoista ollut haittaa lähdössä missään vaiheessa. Loppuverryttelyksi 50min nurmikonleikkuuta.

Link to comment
Share on other sites

10,2km aikaan 51:10, eli 5:01min/km. Tuo yks sekunti harmittaa ;-)

Enpä ole tainnut koskaan vielä kymppiä juosta noin kovaa! Tämä oli viimeinen kova juoksu ennen ens sunnuntain Pääkaupunkijuoksun puolikasta. Ens viikolla muutama 6-10km kevyempi lenkki vaan.

Illansuussa vielä muutama kilometri reipasta kävelyä ja hölkkää pururadalla koko perheen voimin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

21.1km runsaassa auringossa.Flunssa oli tehnyt tehtävänsä, lopusta pohkeisiin suonenvetoa, jota mulla ei ole ollut koskaan aikaisemmin. En myöskään jaksanut vetää kovaa loput kolme km, jonka olin suunnitellut. Mutta, pystyin osallistumaan Rantamaratonin puolikkaalle, aika jäi uupumaan tavoitteesta 15min., joka olisi täysin terveenä ollut hyvinkin mahdollinen. Harmittaa, mutta tälle ei nyt voi enää mitään. Ensi kerralla sitten. Prkeleen lentsu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy