Jump to content
Juoksufoorumi.fi

KuopioCross


Recommended Posts

Morjens,

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa juostava KuopioCross lähestyy. 26.9 juostaan siis Puijon maisemissa "mukavan rankassa" maastossa.

Tänä vuonna mennään vielä aika pienimuotoisesti, mutta tulkaahan ihmeessä katsomaan millaisesta kihauksesta on kyse. Parilla eri matkalla mennään mukana on tulossa monentasoista porukkaa kävelijöistä maan kärkijuoksijoihin. Lapsille on sitten omat maastonsa samassa yhteydessä.

Baanat ovat Puijolla huippukunnossa, ja huoltotilat löytyy kätevästi kisakeskuksesta, joten ainakaan niistä ei kisan onnistuminen jää kiinni.

www.kuopiocross.com

Katsotaan jos itsekin kerkeäisi viivalle!

Olli Pulkkanen

Link to comment
Share on other sites

Hieno video taas. Mietinkin matkan varrella kuvaajia nähdessä, että "meneeköhän nää juutuubiin". :)

Ihan ok meni juoksu vaikka moni asia menikin omalta osalta valmistautumisessa pieleen (esim. takin ottaminen päälle...). Noh, 1,5min päähän palkintopallista, plääh. Enemmän saisi olla osanottajia. Nyt joutui aika paljon yksin juoksemaan ja ois enemmän tunnelmaa. Huolto&ym. järjestelyistä en osaa sanoa oikein mitään, kun omat huoltoni tein melkein-kivenheiton päässä olevalla kämpälläni.

Nuo Puijon nousut ja laskut kannattaa jokaisen kokea ihan itse. Mutta aloittelevaa juoksijaa tai hiihtäjää tuonne maastoihin ei kannata viedä - voi nimittäin se mielenkiinto loppua aika äkkiä, heh.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy