Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kotkan SM-hiihdot 2006


werneri
 Share

Recommended Posts

Sanon ihan suoraan, että aika pelle suoritus. Prkl, puoli vuotta hehkutetaan ja sitten EI EDES yritetä startata. Viitasaarelta (syntymäpaikkakunta) oli vaan 2 bussillista tullut porukkaa hurraamaan. Olisit ollut Risto mies ja hiihtänyt 2 km ja sanonut, että kun jalka ei vaan kestä...

Kiitos Viitasaaren Viesti kannustuksesta!!

Ei ole kehumista itellakään, mutta Riston perusteella ilmo oli sisällä ja hiihdin yli puolet kuitenkin talven parasta kyytiä ylitankkauksesta huolimatta (vtun amatööri..)

Link to comment
Share on other sites

Risto ei akillesvamman takia päässyt hiihtämään

http://www.hiihtoliitto.fi/hiihtoliitto/

Sääli, minäkin olin innolla odottanut.

Joo, tuloksissa:

http://www.resultservice.fi/tulokset/fi/2006SM_su_mi/lopputulokset/

Risto Kaskilahti Viitasaaren Viesti Ei läht

http://www.elixir.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=34988

RISTO JOUTUI VETÄYTYMÄÄN KOTKAN SM-KISASTA

Elixirin maajoukkuekuntoilija Risto Kaskilahti joutui pettymään 50 km SM-hiihdoissa Kotkassa sunnuntaina. Tulehtunut akilles esti Riston kilpailemisen.

Risto Kaskilahti ei päässyt haastamaan Tero Similää, Sami Jauhojärveä ja kumppaneita kauan odotetussa SM-kisojen 50 km kohtaamisessa kuntoilija-Risto vastaan Suomen maajoukkuehuiput. Riston akillesjännevaivaan ei tullut viime hetken helpotusta edes kortisonista, ja Risto joutui jättäytymään pois kisoista. Kotkassa nähtiinkin sunnuntaina lähtöpaikalla erittäin apea, nilkuttava mies. Päävalmentaja Reijo Jylhä ja lääkäri Eero Hyvärinen joutuivat neuvomaan Ristoa tekemään poisjääntiratkaisun Riston terveyden ja näyttelijän työn hyväksi. Kipeää jalkaa ei uskallettu - eikä haluttu - riskeerata hiihtohaasteen takia.

50 km SM-kisan voitti Tero Similä ajalla 2:13:56:06. Elixirin katsojakilpailu ratkeaa siten, että pääpalkinto (Kotkan urheilullinen perheviikonloppumatka) arvotaan niiden kesken, jotka veikkasivat, ettei Risto osallistu tai keskeyttää. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Elixirin DVD-palkinnot.

- I`ll be back, Risto tuumasi katsellessaan Similän voittojuhlintaa korokkeella. Kenties tulevina talvina jokin hiihdon SM-kisa saa vielä tästä miehestä mustan hevosen, niin paljon kilpailun peruuntuminen jäi maajoukkuekuntoilijaa harmittamaan.

Link to comment
Share on other sites

Toivottavasti Risto lähtee ens talvena vaikka Finlandia-hiihtoon. Luulisi ainakin että moni hiihtotapahtuma pyytää Ristoa mukaan koska se houkuttelis paljon muita kuntoilijoita mukaan vauhtivertailuun ja toisi muutenkin medianäkyvyyttä.

Aplodit ja onnittelut on kyllä paikallaan Oppressorille hyvästä yrityksestä SM-kisojen viidelläkympillä. Samoja vauhteja ollaan hiihdelty ainakin Pogostassa ja Finlandiahiihdossa mutta noin koviin karkeloihin en itse uskaltaisi lähteä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy