Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.3


Reino
 Share

Recommended Posts

Lähes täydellistä juoksusäätä juhliakseni päätin hoitaa lenkin työpaikan juoksumatolla...turhaan- se pirun kone oli taas rikki (Tunturi 85-juoksumatosta täten varoittaen: Meidän yksilö on kirjaimellisesti ollut enemmän rikki kun ehjä, eikä se ole missään hurjassa jatkuvassa käytössä) :ei noin

Eli kuntopyörää tuli poljettua ja rautaa nostettua. Tyydyttämätön olo. Illallakaan en uskalla lenkkeillä, sillä huomenna on super-aikainen herätys, ja iltalenkki kun vie minulta yöunet...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nyt tiedän, miltä tuntuu kun on hiilihydraattivarastot tyhjät. Viime viikon rälläkän takia jäi syöminen vähän väliin ja enpä aamullakaan nakannut kuin kahvit naamaan ja lasin vettä. Jalat oli setsuuria viimeiset 5 kilometriä.

No aamun pitkä tehty. Pääsin taas liikkeelle 20 asteen pakkasessa. Fleeceasu aluskerraston päällä ei ollut yhtään liikaa. Muuten upea ilma ja fiilis edelleen hyvä.

Eli 20km. Aika 2h ja 12min. Avg 137 ja keskinopeus 6.40. Aikaste tasaista menoa oli. Ylämäet kävelin tällä kertaa ja juomataukoja pidin tasaisesti. Mitä nyt lopussa oli hankala kun pullon korkki jäätyi kiinni.

Ja nyt alkaa sitten koitos. Kevään teen pelkkiä yövuoroja. Tänään aloitan 16 tunnin työvuorolla. Että saattaapi sykkeet välillä huhkia korkealla.

Link to comment
Share on other sites

Juoksulenkki sisälsi tänään 6,75km hiipimistä, avg 136 (68%), 8:59min/km. Tarkoituksena oli siis mennä hiljaksiin eilisen pitkän jälkeen. :hiiviskely

On tää sykemittari sitten veikee peli, sen kanssa jaksais leikkiä tuolla juostessa ties kuinka kauan. Pientä alkuinnostusta ilmassa..

Illalla ajattelin vielä jonkun 5km pk lenkin tehdä vähän reippaampaa tahtia siis kuin tämä aamuinen. :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy