Jump to content
Juoksufoorumi.fi

25.3


Markku
 Share

Recommended Posts

Täälläkin aamulenkki(?) suoritettu. Järkyttävän raskaantuntuinen, ei kulkenut jalka eikä oikein henkikään, joka paikkaa kolotti ja tuntui että en ole koskaan elämässäni juossut :mad

No päivä se on huomennakin, en usko että huomenna voi kulkea tämän huonommin.

Muuten ilma mitä kaunein.

7km.

Kaikille mitä parhainta Lauantai päivän jatkoa :heilutus

Link to comment
Share on other sites

Eilen oli lepopäivä, ja tänään sitten uuden sykemittarin (Polar RS200sd) kanssa leikkimispäivä. :kieli Kalibroin tuon footpodin ja asensin OwnZone-määritykset. olin positiivisesti yllättynyt siitä, että jopa minä osasin käyttää tuollaista kapinetta ensin käyttöohjevihkosta hieman selattuani.

Jokatapauksessa, tuota footpodia kalibroidessa juoksin 1,4km suht reippaasti, ja tarkoitus olisi iltapäivemmällä vielä joku 5-6km lenkki tehdä. Jos sitten laittaisi niitä sykelukemiakin ihmisten näkyville - nyt kun se kerran on mahdollista. :innostunut

Link to comment
Share on other sites

Siitä tulikin sitten viikon pitkä, 10,6km, avg 153, 7:41min/km. Oli pirun vaikeaa pitää sykettä edes vähän aisoissa; pienten alkuvaikeuksien jälkeen se kuitenkin alkoi pysymään edes halutun alueen sisäpuolella (70-80% maksimista, joka taitaa sekin olla väähän turhan paljon.. :oops:). Siinä on ainakin harjoittelemista opetella kipittämään astetta rauhallisemmin.

Nätti ilma tuolla ulkona, kevyt tuulenvire ja aurinko paistaa. 8)

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli kovan, lyhyen lenkin vuoro. Päätin kokeilla, minkälaista vauhtia kipitän 5km välittämättä sykkeistä. Aikaa kului 26min tasan ja ks. 164. Korkeimmillaan syke kävi 182, ei siis edes maksimissa. (Olisinkohan jaksanut lujempaa...) Kehitystä on siis tapahtunut, kun olen nyt noudattanut hienoa ohjelmaa! Muutama kuukausi sitten samalla lenkillä meni aikaa 30min> ks. 166 :kädet :kädet :kädet

Link to comment
Share on other sites

7.2 km, 6.32/km. Tarkoitus oli eilisen surkean lenkin jälkeen pitää lepopäivä, mutta kun erehdyin ostamaan Pegasukset, niin pakkohan niitä oli sentään vähän ajaa sisään.

Hitaasti mentiin, mutta ei kyllä tuntunut hyvältä. Kengätkin ärsytti alussa jalkapohjia, mutta loppumatkasta olivat jo paremmat. Eiköhän niistä hyvät tule, kun niitä vielä parilla lenkillä kesyttää.

Link to comment
Share on other sites

Iissä tuli kävästyä hieraseen kevään toinen kymppi. Olosuhteet olivat mukavat, pikkupakkanen ja auringonpaistetta, tuulikaan ei haitannut. Edellisyönä satanut lumi oli aurattu pois ja reitti hiekoitettu. Eli hiekoitettu lumipinta, yhdellä pätkällä jokunen sata metriä asfalttia. Tais se alusta vähän olla pidoltaan heikompi, nastoja ei mulla ollut, kuten monilla muilla.

Ite kisa sujui tuntemusten mukaan kivasti. Mielestäni parempaa, kuin viikko sitten. Kello kertoikin sitten ihan muuta. Aika 37.59, eli 1.42 heikkeni aika viikossa. Kääntöpaikalle 19.17, takas n. 40s nopeammin. Kääntöpaikalla taisin olla 10. ja maalissa 5. Eli hyvin sain puristettua loppua kohden. Syke oli mennessä n. 170 ja ennen puoltaväliä nous yli 170:n. Takaisin tullessa sitte 175 ja pari viimeistä kilsaa yli 180.

Reitti oli ihan kiva. Viikko on tullu treenattua ihan hyvin, saattoi vähän vaikuttaa aikaan. Mutta pääasia, että jäi hyvä fiilis :) Yhteensä 15.4km ja 1.07.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy