Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ossin Unelma -maraton


Recommended Posts

Tulipa käytyä tänään kokemassa eka DNF-maraton. Syy oli miehessä, ei tässä hienossa pienessä nurmolaisessa juoksutapahtumassa. Maratonin lisäksihän aamukymmeneltä alkoi Nurmon Liikuntahallin pihalta myös kuuden tunnin juoksu.

En jaksa uikuttaa omaa huonouttani tähän, mutta jos tuhkansirottelu kiinnostaa, koko surkeus on osoitteessa http://www.lenkkivihko.fi/jamaatta/dnf_3607_km_siin%C3%A4_ossin_unelmani_lyhyesti

Link to comment
Share on other sites

Taisin olla kärkikolmikossa kun keskeytin..? Tai sitten en.? Jyrkkä ehkä! Sen vaan muistan, että startissa ammuin kärkikaksikon taa kuin hauki rantakaislikosta. Toinen niistä hurjista taisi vieläpä juosta kuutta tuntia. Sinne nekin karkas horisonttiin, ja aika pian. On ne hurjia!

"Juoksijapoikaa laulattaa", vai kuis se Kummelissa muotoiltiin... Lenkkivihkon rapsan "Lääkkeeksi tulevaan" -ehdotuslistaani viitaten olen parhaillaan kohdassa:

"5. Akuuttiin ensihätään yhden *:n Jallua ja Weihenstephaner Vitus -olutta (huomioiden kohta 4)"*

* = 4. Edes hitunen järkeä

Link to comment
Share on other sites

Jalka on ollut tänään sen verran arka kävellessä, että taisi olla se karvaahko keskeytyspäätös kuitenkin oikea ratkaisu.

Ja taitaa olla syytä tehdä syksymmällä vielä toinen marayritelmä, nyt ehkä jotain oppineena. Ainakin nuo koivet tuntuisi palautuvan aiempiin maratoneihin nähden suht rivakkaan, vain tuo vasen jalkapöytä kiukkuilee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy